Beyoncé și Jay Z au fost starurile neașteptate de la decernarea Globurilor de Aur 2020, iar motivul este unul inedit

Cea de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc aseară și au fost prezente cele mai cunoscute și apreciate celebrități de la Hollywood.

Beyoncé și Jay Z au fost starurile neașteptate de la decernarea Globurilor de Aur 2020, iar motivul este unul inedit

Aseară a avut loc la Los Angeles decernarea Globurilor de Aur, iar acest eveniment a reușit să aducă laolaltă cele mai importante celebrități de la Hollywood, iar printre ele s-au numărat și Beyoncé și Jay Z.

Gazda celebrului eveniment a fost comediantul Ricky Gervais, care a reușit să atragă atenția prin discursul său, însă și Beyoncé cu Jay Z au reușit să îi uimească pe toți cei prezenți cu un moment cu adevărat inedit, și anume ei au venit la gală cu propria șampanie. Ba mai mult decât atât, bodyguard-ul lor a fost cel care a dus o sticlă de șampanie Armand de Brignac, în timp ce ei se îndreptau către locul lor de la masă.

Conform unei surse prezente la gală, Beyoncé și Jay Z s-au bucurat de acest moment alături de restul persoanelor cu care stăteau la masă, iar printre ele au fost și Portia De Rossi, partenera lui Ellen DeGeneres. „Jay-Z i-a oferit un pahar de șampanie, iar ea a zâmbit și a făcut o fotografie”, a declarat o sursă.

Ținuta purtată de către Beyoncé a atras privirile tuturor și spunem asta deoarece ea a purtat o rochie neagră, cu un decolteu adânc și cu umerii supradimensionați, în timp ce Jay Z a ales să poarte un costum negru, cu un papion și o cămașă albă.

De asemenea, Beyoncé a mai fost și nominalizată la categoria Cel mai bun cântec original, cu piesa „Spirit”, piesă pe care a scris-o alături de Timothy McKenzie și Ilya Salmanzadeh pentru filmul The Lion King. Cu toate acestea, premiul a mers către Elton John și Bernie Taupin pentru piesa „I’m Gonna Love Me Again” din filmul Rocketman. 

Citește și:
Beyoncé a publicat imagini inedite alături de cei trei copii ai săi

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people