Alina Pușcaș, fotografii inedite din vacanța împreună cu soțul ei

Alina Pușcaș a plecat împreună cu soțul ei, Mihai Stoenescu, într-o vacanță departe de România.

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, profită din plin de timpul liber, așa că au decis să plece într-o vacanță. Cei doi se află într-o destinație departe de România, iar prezentatoarea TV a publicat, cu această ocazie, imagini pe rețelele de socializare cu locurile fabuloase de care se bucură alături de partenerul ei. 

După ce Alina Pușcaș a fost într-o vacanță în Spania, Marbella, alături de soțul ei și copiii lor, prezentatoarea TV a preferat să meargă și într-o escapadă, de data aceasta în Saint-Tropez, pe care să o petreacă în compania partenerului de viață. Spre încântarea fanilor, vedeta a împărtășit cu aceștia câteva fotografii.

„Noi, părinții , avem nevoie de timpul nostru pentru nebunii, relaxare, iubire ceva mai departe de responsabilități, să ne reîncărcăm mereu bateriile!
Părinți Fericiți = Copii Fericiți!”, a transmis Alina Pușcaș pe Instagram. 

De asemenea, prezentatoarea TV a publicat și un video prin care le arată urmăritorilor săi unde vor locui ea și soțul ei în timpul vacanței în Saint-Tropez.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_)

Și din călătoria în Marbella, prezentatoarea TV a împărtășit câteva imagini cu soțul ei, Mihai Stoenescu, alături de mesajul:

„Just US! 
Așa să ne țină până la acele adânci bătrâneți (dacă sunt acelea frumoase)”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_)

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid, iar vedeta nu se sfiește să îi transmită soțului ei declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV și medicul stomatolog s-au logodit în 2016, iar pe 12 octombrie 2019 s-au căsătorit civil, după cinci ani de relație. Au împreună trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris.

Citește și:
Florin Ristei, declarații inedite despre relația cu logodnica lui, Naomi Hedman: „Am experimentat nişte sentimente noi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people