Alec Baldwin îl apără pe Woody Allen, în lumina acuzațiilor de hărțuire sexuală

Actorul Alec Baldwin a decis să îl apere pe regizorul Woody Allen în ceea ce privește acuzațiile hărțuire sexuală care îi sunt aduse.

Alec Baldwin îl apără pe Woody Allen, în lumina acuzațiilor de hărțuire sexuală

Alec Baldwin a declarat, pe contul său de Twitter, că „Woody Allen a fost anchetat în două state și nicio acuzație nu a fost depusă la dosar. Renunțarea și respingerea să și a muncii sale, fără îndoială, au un scop. Dar este nedrept și trist pentru mine. Am lucrat cu Woody Allen de trei ori și a fost unul dintre privilegiile carierei mele.'

Alec Baldwin se referă, fără îndoială, la cei care au declarat că nu vor mai lucra cu Woody Allen din cauza acuzațiilor de hărțuire și abuz sexuale făcute de fiica sa vitregă, Dylan Farrow.
Recent, Timothee Chalamet, Greta Gerwig, Rebecca Hall, Ellen Page și mulți alții au declarat că regretă că au lucrat cu Woody Allen și că nu vor mai face asta niciodată.

Pe Twitter, Alec Baldwin a continuat: „Este posibil să susțin victimele pedofiliei și al abuzului sexual și în același timp să cred că Woody Allen este nevinovat? Cred că da. Intenția nu este să destitui sau să ignor aceste plângeri. Însă acțiunea de a acuza oamenii de aceste delicte ar trebui să fie tratată cu mai multă grijă.'

Citeste si:
Maia Morgenstern, mărturisire surprinzătoare despre cariera sa, care a început cu un eșec: 'Am fost figurantă!'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people