Adevăratul motiv pentru care Jodie Foster a avut nevoie de cârje la Oscar

În mod evident Mery Streep nu a orchestrat un atac la adresa lui Jodie Foster înainte de premiile Oscar 2018, deci se s-a întâmplat, de fapt, cu piciorul ei?

Adevăratul motiv pentru care Jodie Foster a avut nevoie de cârje la Oscar

Duminică noaptea, Foster a prezentat premiul pentru Cea mai bună actriță împreună cu Jennifer Lawrence, onoare care i-a revenit lui Frances McDormand. Însă din cauza unei răni la picior, actrița din Tăcerea mieilor, a avut nevoie de cârje pentru a urca pe scena Dolby Theatre.
Aceasta a explicat situația în care se află printr-o glumă, spunând că Streep este de vina deoarece i-a făcut scena din ‚'I, Tonya', dar preferă să nu dezvolte, iar Lawrence a continuat zicând că a pățit și ea ceva similar din cauza faimoasei actrițe.

Desigur, Foster se referea la Margot Robbie, actrița care joacă rolul lui Tonya și la Allison Janney care o întruchipează pe mama patinatoarei și la infamul atac de care a fost acuzată Tonya la adresa patinatoarei Nancy Kerrigan.

Impresarul lui Jodie Foster a clarificat în nenumărate instanțe că actrița a suferit un accident la ski și că nu este vorba despre nimic legat de filmul 'I,Tonya.'

Lawrence și Foster l-au înlocuit pe câștigătorul de anul trecut al premiului Oscar pentru Cel mai bun actor, care a ales să nu mai participe la gală din cauza unor acuzații de hărțuire sexuală care i-au fost aduse.

Citește și:
La 89 de ani, Agnès Varda a avut cea mai cool ținută la Premiile Oscar 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people