Concurs TRIA ALFA – Octombrie 2010

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de TRIA ALFA, compuse fiecare dintr-o pereche de cercei candelabru argintati cu Ag 1000 si un colier argintat cu Ag 1000, aspect antichizat si fire de piele neagra


De peste 10 ani, TRIA ALFA exista pe piata romaneasca de bijuterii de fantezie ca unic producator si exportator. Structurata sa functioneze in sistem de productie de serie mare si foarte mare, cerintele pietei i-au modificat in timp profilul; in prezent TRIA ALFA produce serii mici si unicate de bijuterii de fantezie, in colectii sezoniere, realizate de tinerii designeri ai firmei, colectii care se regasesc in magazinele TRIA ALFA din Bucuresti iar in orasele principale din tara prin intermediul partenerilor sai.

De asemenea, TRIA ALFA ofera libertate de creatie tuturor clientilor, care isi pot comanda propriul design in functie de ocazie, stil sau personalitate. Bijuteriile se realizeaza exclusiv cu cristale Svarowski, sticla de Murano, pietre semipretioase si sunt aurite si argintate cu Au 24 K si respectiv Ag 1000.

Originalitate si indrazneala, clasic si modern, TRIA ALFA incearca sa aduca toate aceste atribute in atentia celor pasionati de bijuterii de fantezie, fabricate integral in Romania.


Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de TRIA ALFA, compuse fiecare dintr-o pereche de cercei candelabru argintati cu Ag 1000 si un colier argintat cu Ag 1000, aspect antichizat si fire de piele neagra

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old