Castiga produse cosmetice ARTISTRY oferite de AMWAY!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de AMWAY, compuse fiecare dintr-o pensula Kabuki si o pudra bronzanta ARTISTRY True Bronze!

Pensula Kabuki – pensula speciala pentru machiaj. Forma compacta tip ciuperca a acestei pensule face ca ea sa fie ideala pentru aplicarea unui strat delicat si uniform de pudra.

Pudra bronzanta ARTISTRY™ True Bronze – o formula matasoasa, transparenta de pudra care pune in valoare stralucirea naturala a tenului, fara sa va expuneti la soare. Formula usor de aplicat care se omogenizeaza cu tonul epidermei pastrand aspectul natural.

  • Are la baza un talc delaminat cu un grad mare de transparenta
  • Creaza o culoare translucida, luminoasa
  • Fara parfum 

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!
Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected].

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old