Castiga parfumuri de lux BURBERRY BODY

Raspunde la cele 2 intrebari din concurs si poti castiga unul dintre cele 3 parfumuri BURBERRY BODY EDP 35 ml!

BURBERRY BODY

CONCEPTUL SI NUMELE
Numele este senzual, elegant, atemporal si de neuitat. El exprima spiritul femeii Burberry, Burberry Body inaugurand un nou capitol in istoria de 155 de ani a brandului. Parfumul surprinde o noua fateta a universului Burberry ce descrie atitudinea si energia fetei Burberry.

PARFUMUL
Burberry Body este un parfum feminin si sensual, combinatie eclectica de ingrediente elegante si rafinate, definit de notele de varf ale absintului verde, jucand in ritmurile calde ale elegantei piersicii si rafinamentului freziei.

Notele de mijloc sunt imaginate in jurul unui buchet floral in tonuri de trandafir si iris imbinandu-se delicat cu nuantele calde si subtile ale lemnului de santal, in timp ce notele de baza sunt luminate de cashmir, vanilie, ambra si mosc.

STICLA SI ETUIUL
Sticla multi-fatetata cu aur roz gravat in binecunoscutul ecosez Burberry este realizata in traditia aceluiasi savoir-faire, a aceleiasi intensitati si modernitati a trench-coat-ului Burberry. Gandita ca un obiect al dorintei, sticla descrie dimensiunea eclectica si multitudinea fatetelor marcii Burberry. Culorile sale amintesc si accentueaza natura senzuala a parfumului.

Imaginat ca o bijuterie eleganta si feminina, etuiul sofisticat devine expresie a luxului in stare pura, inspirand o mare senzualitate si un rafinament desavarsit. Materialul ambalajului aminteste de cel al trench-coat-ului Burberry ca si cum etuiul ar fi trench-coat-ul insusi, invaluind si protejand fata Burberry.

PARFUMEURII
Sub indrumarea lui Christopher Bailey, directorul de creatie Burberry, parfumeurii Michel Almairac si Amandine Marie au colaborat la crearea unui parfum unic.

Gama contine: Burberry Body Apa de Parfum, Burberry Body Apa de Parfum Intensa, Burberry Body Lapte de corp Body Milk si Burberry Body Ulei de Corp Body Oil

Concursul se incheie in data de 17 octombrie 2011.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old