Castiga cosmetice profesionale Thalgo de protectie solara oferite de Ecovital!

Participa la concurs, raspunde la cele doua intrebari si castiga unul din cele trei seturi de cosmetice profesionale Thalgo La Beaute Marine pentru protectie solara constand in lotiunea de corp cu SPF30 corp si crema antiage pentru ten cu SPF30.

 

Castiga cosmetice profesionale Thalgo de protectie solara oferite de Ecovital!

ThalgosunINOVATIA THALGO – PROTECTIE TRIPLA

Protectie solara inteligenta pentru o piele sanatoasa si cu efect antiage.

1. Protectie Uva/Uvb imbunatatita: O combinatie de filtre UV de inalta performanta pentru o bronzare perfecta.

2. Metoda patentata antiage: un complex alcatuit din 2 extracte marine cu proprietati antiage concentrate.

  • SUN’YTOL
  • Astaxanthin – un antioxidant foarte puternic si un protector antiage derivate din microalga Haematococcus pluvialis

3. Protectie unica antispot

  • Astaxanthin – previne aparitia petelor negre si uniformizeaza tenul.

Lotiunea pentru corp de protectie solara SPF30 si crema pentru fata de protectie solara SPF30 asigura protectie optima pentru primele expuneri la soare avand si un efect antiage.

Produsele cosmetice profesionale din gama Thalgo se pot cumpara de pe www.ecovital.ro sau din Showroom-ul Ecovital din Str. Sava Hentia nr 17, Sector 1, Bucuresti, tel: 021/310.20.90.

Concursul se incheie pe data de 27 iulie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old