Castiga cercei cu diamante oferiti de MARDIKIAN!

Participa la concurs raspunzand la intrebare si poti castiga o pereche de cercei cu diamante oferita de MARDIKIAN!


La Mardikian primesti mai mult decat platesti!

Esti in cautarea unei bijuterii deosebite? In magazinul Mardikian vei gasi o gama larga de bijuterii cu design original. Poti alege bijuterii pentru orice ocazie, fie ca optezi pentru o pereche de cercei cu diamante, o bratara, un pandantiv, inel de logodna sau verighete.

Un profesionist te va consilia oricand in magazin si iti va oferi sfaturi pentru alegerea bijuteriei ideale si despre pietrele pretioase.

Mai multe informatii despre bijuteriile Mardikian gasiti pe www.mardikian.ro sau pe www.facebook.com/mardikianjewellery.
 

Concursul se incheie in data de 6 ianuarie 2012.

Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail sau prin telefon, dupa incheierea concursului, care despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate pana la data de 30.03.2012 se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din old