Summer fashion, powered by Philips PerfectCare – inovatii in materie de design vestimentar

Innovation Arts & Design Center, powered by Philips, va asteapta intre 20 si 27 august, zilnic, incepand cu orele pranzului, pana la miezul noptii, sa faceti cunostinta cu cele mai recente inovatii in materie de design vestimentar original si creativ - „Four Moments of Love” si „Book Cover Tee” - colectii ce vor putea fi vizitate in Innovation Arts & Design Center powered by Philips, situat in parcul Herastrau, pe terasa restaurantului The Gang.

Summer fashion, powered by Philips PerfectCare - inovatii in materie de design vestimentar

„Four Moments of Love”, colectia debut a Alexandrei Ivascu, marea castigatoare din cadrul Galei Universitatii de Arta si Design a tinerilor designeri din Cluj, are in spate un romantism destructurat care se invarte in jurul celor patru stadii ale iubirii: indragostirea, pasiunea, rutina si separarea. Materialele utilizate de Alexandra sunt cu precadere tesaturi naturale, fine si sensibile (matase, voal de matase, stofa de lana), acestea fiind imprimate cu ajutorul sitei si vopselelor textile. In plus, Alexandra si-a insotit colectia cu accesorii inovatoare, printre care cele mai ovationate au fost gentile-geamantan din lemn imprimat.

Pe langa colectia diafana a Alexandrei Ivascu, Innovation Arts & Design Center, powered by Philips, te asteapta si cu „Book Cover Tee”, o colectie de tricouri imprimate cu coperti de carti, nascuta din pasiunea pe care oricine o dezvolta pentru cartile de suflet, pe care nu te-ai satura niciodata sa le recitesti. 109 & placerileluinoe.ro, coordonatorii acestui proiect, au rugat mai multi designeri (printre care se numara si Ovidiu Buta, Razvan Firea si Marina Moldovan) sa realizeze coperti creative dupa cartile lor preferate, pe care sa le imprime apoi pe tricouri basic, perfecte pentru dupa-amiezele calduroase de vara. .

Ambele colectii au fost pregatite si calcate cu sistemul de calcat Philips PerfectCare, primul si singurul sistem de calcat de pe piata caruia nu trebuie sa ii mai setati temperatura si cantitatea de aburi – acest lucru este acum posibil datorita tehnologiei unice Optimal Temp, creata de Philips. Fierul de calcat Philips PerfectCare calca orice tip de material, de la matase la in, bumbac si materiale sintetice, in orice ordine. Nu arde tesaturile chiar daca e lasat pe material pana la 5 minute si, in plus, nu lasa pete sau urme de apa si este delicat cu tesaturile.

Vino sa testezi sistemul de calcat Philips PerfectCare, pentru a te convinge de eficienta lui incontestabila, si sa te indragostesti de piesele colectiilor prezentate aici. Vei pleca incarcat de povesti frumoase.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle