Pink a pozat nud pentru Campania PETA

Pink afirma ca ar prefera sa umble dezbracata decat sa poarte blana si se pare ca astea nu sunt doar niste vorbe in vant.

Pink a pozat nud pentru Campania PETA

Pink, in varsta de 35 de ani, a pozat dezbracata pentru a sustine campania anti-blana coordonata de Organizatia pentru Tratarea Etica a Animalelor. Panoul PETA, pe care apare cantareata, a fost amplasat in Times Square, New York City.

Campania, ale carei fotografii au fost facute de Ruven Afanador, a fost lansata in acelasi timp cu debutul celui mai asteptat eveniment de moda, Saptamanile Modei.

Pink, o sustinatoare a drepturilor animalelor, a afirmat ca: Intotdeauna am fost de parere ca animalele sunt cele mai pure suflete din lume. Ele nu se prefac si nici nu isi ascund sentimentele, sunt cele mai loiale creaturi de pe planeta.' Aceasta ii incurajeaza si pe ceilalti sa o urmeze si sa fie impotriva blanurilor naturale.

Cantareata recunoaste ca, desi a fost intotdeauna o sustinatoare PETA, a purtat la cateva ocazii blana, insa, da vina pe perioada egoista prin care trecea insa acum este complet impotriva blanurilor. Ea si-ar dori ca toata lumea sa fie fortata sa invete despre chinurile prin care trec aceste animale pentru trendurile din moda.

Pink este cea mai recenta vedeta ce s-a alaturat acestei campanii, urmandu-le pe Christy Turlington, Khloe Kardashian si Olivia Munn.

Text: Claudia Covatariu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people