Miranda Kerr a purtat bijuterii in valoare de 3 milioane de dolari

Dupa ce in 2011 faimosul model australian a avut ocazia de a purta un sutien in valoare de 2,5 milioane de dolari pentru show-ul Victoria's Secret, in 2014 Miranda Kerr a avut ocazia sa poarte bijuterii Roberto Bravo in valoare de 3 milioane de dolari.

Miranda Kerr a purtat bijuterii in valoare de 3 milioane de dolari

Ingerul Victoria’s Secret a fost prezent in cadrul Dosso Dossi Fashion Show 2014 in Antalya, Turcia. Aici a avut ocazia sa poate creatiile mai multor brand-uri, printre care si a casei de bijuterii Roberto Bravo.

Modelul a purtat bijuterii din ultima colectie Roberto Bravo, Black Magic, concept ce a fost creat in mod special de catre 12 designeri care au lucrat timp de trei luni pentru a termina aceasta opera.

Rezultatul final este o colectie spectaculoasa, ce cuprinde 2014 diamante negre, care prin tehnica emailarii a facut ca bratara, colierul, cerceii si inelul sa devina o adevarata sursa de inspiratie pentru bijutieri din intreaga lume.

Designul special al colectiei Black Magic a fost completat de eleganta Mirandei Kerr, care a atras atentia tuturor iubitorilor de moda prezenti la show-ul de moda Dosso Dossi.

Magazinele Roberto Bravo se gasesc in Bucuresti pe Calea Victoriei 102-108 si Promenada Mall.

Teodora Dragusin

Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion