Jack Nicholson s-a retras din actorie

Veteranul actor Jack Nicholson, detinator a trei premii Oscar, se retrage din actorie, anunt facut de RadarOnline dar neconfirmat de reprezentantii vedetei.

Jack Nicholson s-a retras din actorie

Actorul in varsta de 76 de ani nu mai intentioneaza sa apara in vreun film, cariera lui de peste 50 de ani culminand cu rolul din comedia romantica „How Do You Know” (2010).

Jack s-a retras', a declarat o sursa apropiata actorului. Exista un motiv simplu care a stat la baza acestei decizii – pierderile de memorie. Sincer vorbind, la 76 de ani, Jack are probleme cu memoria si nu isi mai poate aminti replicile pe care trebuie sa le spuna. Memoria lui nu mai este ceea ce era odinioara'.

Cariera lui Nicholson a debutat in anii 50 cu rolul principal din drama low-budget The Cry Baby Killer'. Jack Nicholson este cel mai nominalizat actor din istorie la premiile Oscar (12 nominalizari) si a obtinut trei premii Oscar pentru rolurile principale din „Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975) si „As Good as It Gets” (1997) si rolul secundar din „Terms of Endearment” (1983).

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people