#ELLEwhosnext: Anamaria Put

Afla de astazi, prin intermediul proiectului exclusiv #ELLEwhosnext, care sunt starurile modei romanesti de maine.

#ELLEwhosnext: Anamaria Put

Anamaria Put este masteranda la Universitatea de Arta si Design din Cluj, unde studiaza designul vestimentar. Ii place sa experimenteze, iar in acest moment lucreaza la o colectie pentru femei, o continuare a proiectului de licenta Surrender. Faceti, deci, cunostinta cu Anamaria Put.

ELLE:Despre ce este vorba in proiectul realizat pentru noi?

Anamaria Put: Proiectul realizat pentru voi plaseaza personajul intr-un context diferit fata de cel imaginat initial. Acesta se elibereaza de presiunea pe care societatea o exercita asupra lui si revine la locurile de care apartine, in care se simte confortabil. Nu mai este judecat, nu i se mai impun reguli, redevine el.

ELLE: Ce te inspira azi?
A.P.: Ma inspira in special fotograful columbian Ruven Afanador pentru mesajele puternice din spatele imaginilor create de el si teatralitate, elemente ale arhitecturii neo-gotice si mediul urban.

ELLE: Care crezi ca sunt calitatile pe care ar trebui sa le aiba un produs fashion pentru a fi relevant in ziua de azi?
A.P.: In opinia mea, cuvintele care definesc cel mai bine un produs fashion sunt: calitate, functionalitate, originalitate si versatilitate, dar totodată sa transmita un mesaj, sa aibă o poveste in spate.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi peste 5 ani?
A.P.: Imi doresc sa experimentez ,sa ma dezvolt in continuare si sa construiesc o afacere, un brand impreuna cu sora mea.

ELLE: De ce ai ales sa faci o colectie de absolvire masculina? Este aceasta directia in care vrei sa te indrepti ca designer?
A.P.: Alegerea temei m-a facut oarecum sa merg in aceasta directie. Initial imi doream o colectie mixta deoarece proiectul imi permitea acest lucru, insa, pe parcurs ce evoluam, mi-am dat seama ca o colectie pentru barbati ar fi o surpriza placuta atat din punct de vedere al abordarii temei cat si a culorilor alese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion