E momentul să-ti depăsesti asteptările!

Cu totii suntem în permanentă în căutare de noi provocări si pe zi ce trece încercăm să ne trasăm noi obiective îndrăznete, atât în plan personal cât si profesional. De multe ori simtim nevoia să facem o schimbare radicală în viata noastră, si să ne îmbunătătim stilul de viată. Acest lucru se explică tocmai datorită faptului că lucrurile din jurul nostru si activitătile cu care ne obisnuim se schimbă de la sine si evoluează, aducând implicit schimbări si fiecărei noi zile din viata noastră.

E momentul să-ti depăsesti asteptările!

De la evolutia tehnologică, până la cea în diverse industrii precum cea a modei, care ne schimbă stilul de la un sezon la altul, societatea se schimbă si noi simtim nevoia să tinem pasul cu ea. Aceste schimbări ne-au obisnuit să ne stabilim asteptări mai îndrăznete pe orice plan, oferindu-ne de la o zi la alta acces la lucruri care nu mai sunt conventionale si care ne depăsesc asteptările, determinându-ne să ne resetăm obiectivele si asteptările. Acest lucru presupune să ne autodepăsim de la zi la zi, iar cu instrumentele potrivite poti face schimbarea pe care ti-o doresti pentru a avea parte de noi provocări si pentru a-ti găsi echilibrul perfect.

Inovatia este elementul care face ca lucrurile din jurul nostru să se schimbe, să ne depăsească asteptările si astfel să ne determine si pe noi să ne dorim să stabilim noi standarde atât pe plan profesional cât si personal. Astăzi, tehnologia influentează semnificativ numeroase domenii, însă cele mai importante inovatii sunt cele care sunt vizibile în viata noastră de zi cu zi, al căror efect se vede asupra stilului nostru de viată.

Inovatia care îti va depăsi asteptările si care te va determina totodată să îti stabilesti noi limite este si misiunea noului telefon Samsung Galaxy Note Edge. Design-ul inovator prin care acesta se remarcă te va face cu sigurantă si pe tine să iesi în evidentă, si asta nu doar datorită aspectului, ci si datorită functiilor de ultimă generatie ta. Inovatia adusă de noul Galaxy Note Edge pot schimba ritmul unei zile normale si pot duce la un nou nivel modul în care îmbinăm activitătile personale cu cele personale. Dacă până acum ni se părea de domeniul viitorului posibilitatea de a jongla cu mai multe lucruri deodată, Galaxy Note Edge aduce multitaskingul la îndemâna noastră la propriu. Telefonul pe care îl folosim zi de zi, ne poate oferi acum acces la instrumentul dorit de multă vreme, cu care să ne putem organiza mult mai rapid si care să ne permită să rezolvăm un task de birou în timp ce suntem conectati si cu prietena cea mai bună, sau să ne vedem linistite de sesiunea de shopping, dar să fim si la curent cu notificările primite de la birou. Noul Galaxy Note Edge vine cu un ecran unic curbat pe partea laterală a telefonului, care oferă acces rapid la aplicatiile utilizate frecvent sau la alerte. Cu sigurantă te-ai aflat în situatia de a viziona poate un clip video împreună cu cineva drag, iar o notificare primită de la birou să te întrerupă. Ei bine, ecranul Edge face ca experienta ta de vizionare să fie neîntreruptă, lăsându-te să te bucuri în continuare de continutul video pe care îl priveai, dar te va tine la curent si cu informatiile pe care doresti să le primesti, afisăndu-le de-a lungul ecranului lateral.

Cum ar fi să ai mereu la îndemână un stilou si o agendă, sau să poti surprinde chiar si din mers lucruri care te inspiră? Galaxy Note Edge face posibil acest lucru datorită S Pen-ului care a fost dezvoltat astfel încât să poată fi folosit în mod natural odată cu dispozitivul, pentru a face ca activitătile tale zilnice să fie mult mai rapide si simple.

Indiferent de hobby-urile pe care le ai Galaxy Note Edge va inova modul în care le poti dezvolta si te poti preocupa de ele în timp ce esti conectat si cu toate celelalte activităti de zi cu zi. Fie că esti pasionat de street style, de design, călătorii sau orice alt domeniu, cu Galaxy Note Edge vei avea la o glisare de deget distantă functiile perfecte pentru a-ti hrăni pasiunile, iar îmbinate cu provocările din fiecare zi, vei vedea că va reusi să îti depăsească asteptările si implicit ti le vei depăsi si tu pe cele setate, oferindu-ti experiente unice si continue/tinându-te mereu conectat.

Stabileste-ti noi obiective si asteptări, iar Galaxy Note Edge te va ajuta să le depăsesti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle