Colectia inedita de accesorii si obiecte de design interior lansata de Diorama Concept

Diorama Concept a lansat colectia de accesorii si obiecte de design interior Fragments of Painted Life si totodata platforma de pe care acestea pot fi comandate, www.dioramaconcept.com.

Colectia inedita de accesorii si obiecte de design interior lansata de Diorama Concept

Proiectul de arta ambientala Diorama Concept, format din Designerul Grafic Anca Ignatescu, Sorana Motoc, Director de Dezvoltare si Oana Stan, Director de Comunicare, a lansat o noua colectie de accesorii conceptuale formata din genti, tabureti, huse pentru tablete si telefoane, accesorii de iluminat si tapete de interior.

Fragments of Painted Life inglobeaza 16 concepte grafice transpuse pe modele de genti si huse pentru tableta si pentru telefon. Modelele de genti includ clutch bags, tote bags, genti de piele, de satin, de cauciuc si portfarduri, cu preturi cumprinse intre 100 si 600 de lei. Aceeasi serie de grafice este imprimata si pe corpuri de iluminat, tabureti sau extinse sub forma de tapet.

Intreaga colectie poate fi comandata atat in tara cat si in Europa, la preturi care pozitioneaza proiectul in randul competitorilor directi ai brandurilor de mass market, oferind o alternativa conceptuala dar accesibila atat pasionatilor de design interior, cat si femeilor care apreciaza arta in forma unor accesorii.

Intreaga colectie va putea fi comandata direct de pe site-ul www.dioramaconcept.com, incepand cu data de 2 decembrie 2013.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion