Vive la Fete – concert incendiar in Gaia Boutique Club

Gaia BoutiqueClub a fost recent gazda unui eveniment inedit, care a reunit, in maniera specifica, muzica, moda si o audienta pasionata de ambele.

Vive la Fete – concert incendiar in Gaia Boutique Club

Inchipuita si “cladita” in stilul caselor pariziene, locatia improvizata cu o nota de imaginatie si umor in fata clubului si-a primit publicul cu un alai de placeri dulci si licori hipnotizante, ca un prim pas in descoperirea treptata a unei nopti in care misterul a ramas personajul principal.

Surpriza serii a fost bandul belgian Vive la Fete care si-a incantat audienta vreme de o ora cu un amestec de electro-rock, in care influentele anilor ’60 si ’80 s-au imbinat perfect cu accentele electronice si cold wave intr-o selectie de piese care au extaziat publicul. Preferatii celui mai complex creator al ultimelor decenii, Karl Lagerfeld, Vive la Fete si-au dat masura talentului intr-un show literalmente exploziv.

Parasind scena evenimentului pentru a patrunde intr-o lume adiacenta, invitatii au trecut pragul clubului pentru a li se dezvalui aici o atmosfera compusa din mici cadre ale vietii, imaginilor si micilor bucurii pariziene. Printre pantofi atarnand din tavan, busturi imbracate in stil retro French si un imens carusel suspendat deasupra barului, cei prezenti au descoperit, totodata, acea joie de vivre adusa de un performance nemaintalnit: male can can.

Evenimentul s-a bucurat de aparitia a numeroase persoane publice, provenind din domenii precum moda, film, muzica si mass media. In jocul micilor nebunii au intrat, asadar, Andreea Raicu, Maria Dinulescu, Laura Lazar, Raluca Lazarut, Laura Cosoi, Crina Semciuc, Maurice Munteanu, Lora, Corina Vladescu, VJ Ella, Sophia, Ilinca Vandici, Silviu Tolu, Catinca Roman sau Carmen Secareanu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle