Probeaza, fotografiaza-te cu palarii vintage la Ceainaria Serendipity

Bucuresti, 22 aprilie 2010: Duminica, 25 aprilie, intre orele 11:00 si 17:00, ceainaria Serendipity invita din nou domniţele sa probeze palarii vintage si sa pozeze in fotografii de epoca.
 

Pentru ca prima editie a generat mult entuziasm in randul doamnelor si domnisoarelor, Serendipity va pune in scena o noua expozitie de palarii vintage, de data aceasta cu modele de vara.

Palarii de vara, cu boruri mari si elegante, cu voalete, cu flori sau cu pene, toate va vor da ocazia sa evadaţi in Bucurestiul plimbarilor la sosea si al rochiilor cu crinolina.

Martori ai transformarii vor fi maestrii fotografi Alexandra Pasca si Vladimir Bulat, gata sa surprinda farmecul doamnelor in poze vintage, pentru care vor amenaja un mini-studio cu recuzita specifica.

Participantele vor avea ocazia sa probeze 70 de palarii valoroase si deosebit de frumoase, reprezentand modele autentice din perioada 1900-1970. Majoritatea palariilor sunt disponibile pentru vanzare, iar la sfarsitul zilei o norocoasa participanta va pleca acasa cu una dintre palarii, castigata la tombola.

Palarii Vintage este o colectie particulara de palarii vechi – cea mai mare si valoroasa din Romania si una dintre cele mai importante din Europa. Colectia numara peste 100 de palarii, cea mai veche fiind datata 1810 si valorand peste 1500 de euro. Sfarsitul secolului al XIX-lea si  inceputul secolului al XX-lea este reprezentat de alte 4 piese antice, palariile din anii ‘20-’30 sunt cam 20 la numar, in timp ce anii ’40 sunt reprezentati de aproximativ 30 de piese. Ca urmare a fragilitatii si valorii lor, la Serendipity nu vor fi expuse toate palariile, ci mai ales cele disponibile la vanzare, palarii mai recente (anii ‘40 – ‘70), piese mai rezistente, dar si spectaculoase pentru fotografii.

Intrarea la eveniment costa 20 lei, preţ ce include un ceai, participarea la tombola al carei premiu este o palarie si fotografiile artistice de epoca. De asemenea, la cumpararea oricarei palarii, din preţ se va scadea valoarea biletului de intrare. Pentru domni intrarea este gratuita.

Rezervarile se fac la adresa [email protected]


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle