Kevin Costner concerteaza la Bucuresti in Club Tribute

Premiat de doua ori cu Premiul Oscar pentru „Dansand cu lupii”, aclamat de critici pentru rolurile din „JFK” si „The Postman” si devenit sex simbol dupa filmul cult „The Bodyguard”, Kevin Costner se pregateste acum sa-si surprinda fanii din Bucuresti in ipostaza de cantaret.

Kevin Costner concerteaza la Bucuresti in Club Tribute

Concertul lui Kevin Costner de la Bucuresti va incepe la ora 20:00, iar publicul va avea acces in Club Tribute incepand cu ora 18:00. Biletele pot fi cumparate de la Club Tribute joi, vineri si luni intre orele 10:00-18:00. Numarul locurilor este limitat, iar pretul unui bilet este de 150 RON.

Alaturi de trupa sa, Modern West, Kevin Costner promite un show de senzatie in Club Tribute, luni, 12 decembrie, incepand cu ora 20:00. Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele doua discuri lansate pana in prezent: „Untold Truths” (2008) si „Turn It On” (2010). Printre hiturile pe care Costner le va canta LIVE se numara "Superman 14", "Long Hot Night" sau "Backyard".

Acesta este al doilea concert pe care Kevin Costner il sustine in Romania, dupa cel din 2009 de la Arad. Kevin Costner nu este insa strain de tara noastra, el aflandu-se la Bucuresti de cateva saptamani pentru filmarile la mini-seria tv "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsa de televiziunea History Channel.

Pasiunea lui Kevin Costner pentru muzica a existat dintotdeauna, insa Kevin a hotarat sa-si urmeze si acest vis abia dupa ce sotia lui, Christine Baumgarter, l-a incurajat in numeroase randuri ca poate sa faca o figura frumoasa si in calitate de artist.

Dupa trei ani de inregistrari si de munca continua in studio, in anul 2008 a fost lansat albumul „Untold Thruts”, care a ajuns pe locul 65 in Billboard Top Country Albums si pe locul 35 in Top Heatseekers Chart.

Concertul lui Kevin Costner este posibil cu sprijinul Castel Film si Fabrica Dada.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle