Gesturi micuțe dar care arată că e un tip de păstrat

Știi că e un tip de păstrat analizându-i caracterul, dar și comportamentul. Există gesturi simple, poate chiar banale, dar care contează mult.

Gesturi micuțe dar care arată că e un tip de păstrat

Indiferent cât ești de independentă, puternică, dură, există în tine și o parte vulnerabilă care este… impresionabilă. Și e foarte ok să fie așa! Pentru că până la urmă e important să poți vedea anumite gesturi și, mai mult, să te poți bucura din plin de ele. Iar aceste gesturi îl fac pe bărbatul cu care te întâlnești unul de păstrat.

Mici atenții

A reținut care este prăjitura ta preferată și la finalul cinei o pune pe masă. Știe că ai o zi foarte plină la serviciu și îți trimite prânzul sau ți-l aduce chiar el. Plouă, iar tu nu ai umbrelă? Vine să te ia cu mașina, doar ca să te conducă acasă. Valabil și când ești foarte obosită, iar el vrea să se asigure că ajungi în siguranță. Flori pentru că e marți, bomboane pentru că e joi etc. Pe scurt este interesat de starea ta de bine, vrea să îți facă surprize, să te vadă zâmbind.

Știe să se certe

Un amănunt peste care e important să nu treci. Deoarece chiar și atunci când este furios nu spune cuvinte jignitoare, nu are ulterior comportamente prin care să te pedepsească, nu se retrage din relație pentru că ați avut un conflict sau păreri diferite pe un anumit subiect. Și își cere scuze atunci când a greșit, iar tema divergenței nu o lasă în aer, își dorește să lămurească lucrurile chiar pe moment sau următoarea dată când vorbiți sau vă vedeți.

Este transparent

Nu ai de ce să îți faci scenarii elaborate cu tentă catastrofizantă, nu ești prinsă în confuzie deoarece este cât se poate de sincer și transparent. Știi la ce să te aștepți, te securizează și nu joacă acea carte a indisponibilului pentru că știe cât este de dăunătoare. Vrea să construiasă ceva alături de tine, iar comportamentul său susține această idee.

Își asumă relația

Nu are o problemă să spună că formați un cuplu, ești prietena lui și el iubitul tău, te ține de mână pe stradă. Prietenii și familia lui știu despre tine, nu te ține ascunsă și vă afișați împreună în diferite contexte.

Nu este zgârcit cu complimentele

Te validează indiferent de arie. Că e vorba de felul cum arăți, cum te îmbraci, lucruri la care te pricepi sau pe care le cunoști. Nu intră în competiție cu tine și îți recunoaște competența, o laudă. Ba chiar este mândru de tine și se bucură de realizările tale ca și cum ar fi ale lui.

Te poți baza pe el

Știm că există contexte când prezența unui bărbat e necesară ori el are un impact mai mare. De exemplu când ai o problemă cu mașina și trebuie dusă la service. Nu te lasă să îți duci singură luptele sau să te descurci singură în situații delicate, îți este alături, formați o echipă și e dispus să preia el frâiele pentru a te degreva de încă un lucru care în mod normal te-ar încărca.

Citește și:
Simți că prietena ta te epuizează psihic? Comportamente pe care e bine să le observi și să le pui limite

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle