El nu vrea o relație cu tine! 3 compatibilități în cuplu care te induc în eroare

Pentru o femeie e foarte ușor să cadă în capcana imaginației, atunci când place un bărbat. Iar aceste compatibilități în cuplu pot foarte bine să nu însemne nimic

El nu vrea o relație cu tine! 3 compatibilități în cuplu care te induc în eroare

Este inutil să spunem cât ești de atentă la diversele compatibilități în cuplu atunci când simți fluturași în stomac pentru cineva. Ori, poate nu s-a instalat îndrăgostirea, doar îl placi iar anumite lucruri pe care le aveți în comun te fac să crezi că veți avea un viitor luminos. Însă lucrurile nu stau deloc așa. Diversele compatibilități nu înseamnă că el vrea să fie cu tine, așa cum nici politețea sau faptul că este atent nu se traduce prin flirt.

Valorile comune nu înseamnă că veți avea o relație

Valorile comune reprezintă una dintre cele mai importante compatibilități în cuplu. Și sunt esențiale pentru ca o relație să funcționeze (cât mai) sănătos pe termen lung. Însă asta nu înseamnă că, dacă tu și bărbatul pe care îl placi aveți aceleași valori în viață, obligatoriu veți ajunge împreună. Și cu prietena ta din liceu ai valori comune. El evidențiază mereu că e incredibil modul acesta, în care gândiți la fel? Este foarte plăcută oglindirea, să găsești pe cineva care are aceleași concepte despre bine și rău, dar atât. La fel stau lucrurile dacă vă raportați la fel la ideea de spiritualitate. Poate sunteți ambii implicați la nivel religios, mergeți o dată pe an în India pentru regăsire. Sunteți fascinați de latura aceasta a spirtualității, care totuși nu se traduce prin chimie.

Sexul de calitate: capcana unei compatibilități în cuplu

Ați ajuns în pat, deci nu e o simplă prietenie. Însă sexul de calitate nu garantează nimic. Multe femei consideră că, dacă lucrurile merg absolut grozav la nivel de așternut, sigur se ajunge la relație. Că aceasta este lovitura de grație a unei bune compatibilități în cuplu. Da, sexul ajută la eliberarea dopaminei, hormonul responsabil de atașament, dar cel mai probabil vei câștiga un sex buddy pe termen mai lung și nu un iubit. Pentru bărbați contează mult ca lucrurile să se desfășoare bine în pat, dar nu e criteriul esențial pentru a-și asuma relația cu tine.

False compatibilități în cuplu? Compatibilitatea mentală

Sunteți amândoi inteligenți și aveți discuții cutremurătoare de lumi. Vă provocați mental, iar el este cu adevărat impresionat de asta, poate chiar îți caută compania pentru că îi place cum comunicați. Dar de aici până la chimia adecvată unei relații e un drum lung. Iar duelul inteligenței nu presupune expunerea vulnerabilității, cea care duce la conectarea emoțională. Aveți anumite compatibilități în cuplu, sunt evidente, și e dureros că nu avansați spre o poveste de iubire? Nu sta blocată într-o situație care nu duce nicăieri. Cu cât pierzi timp cu persoana nepotrivită, cu atât o vei găsi mai târziu pe cea potrivită.

Citește și:
Crezi că ai găsit persoana potrivită? Cu ce confunzi compatibilitatea în cuplu și îți aduce foarte multă suferință!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle