Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 24 – 28 noiembrie

Am adunat mai jos cateva sugestii de activitate si petrecere pentru ultima saptamana de toamna. Haideti sa nu capitulam inca in fata frigului!

Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 24 – 28 noiembrie

LUNI, 24 NOIEMBRIE

Dupa cum te-am obisnuit, lunea te invitam la film. De data aceasta la Zilele Filmului Rus care incep astazi si se desfasoara pana joi la Cinema Studio. Evenimentul este dedicat celor 90 de ani de la infiintarea studioului de film rus MOSFILM'. Iar astazi, incepand cu ora 19.00, vei avea ocazia sa vezi productia Moscova nu crede in lacrimi', in regia lui Vladimir Mensov.

MARTI, 25 NOIEMBRIE

Ce zici de o seara lirica condimentata cu acorduri de jazz? Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti si Teatrul Odeon organizeaza o seara de poezie si jazz – ODEON. POEZIE CU PRIETENI, la care esti asteptata incepand cu ora 19.30 in Sala Studio a Teatrului Odeon. La eveniment vor lua parte poetul Ion Muresan, Ioana Craciunescu, Ioan Es. Pop si Eugen Suciu, iar compozitorul de jazz Mircea Tiberian va invita pe scena Odeonului cativa prieteni muzicieni cu care va intregi atmosfera.

MIERCURI, 26 NOIEMBRIE

Trupa britanica Stereo MC’s va canta pentru prima data in intregime albumul care i-a adus un succes international fulminant, Connected', dar si alte piese de pe CD Box-ul Collected Album' care va fi lansat cu aceasta ocazie, pe 26 noiembrie, in clubul Control. Lets dance!

JOI, 27 NOIEMBRIE

Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) sarbatoreste 13 ani de la infiintare si 10 ani de cand isi are sediul in Palatul Parlamentului, cu o seara plina de evenimente – mai multe expozitii de arta, concert PC HAREM si petrecere in stil Cannibal Disco. Esti asteptata la seara aniversara 3 + 10. MNAC. de la Palatul Parlamentului incepand cu ora 19.00. Si incarca-ti bateriile, sigur vei pleca acasa dupa miezul noptii.

VINERI, 28 NOIEMBRIE

Daca e vineri, atunci e party! Si cum altfel daca nu pana dimineata? Iar la asta Matthew Dekay se pricepe cel mai bine. Daca nu stii despre ce vorbim, da repede o cautare pe YouTube, sigur o sa recunosti piesa Lost in a moment', iar daca tot nu-ti spune nimic, poate n-ar fi rau sa-i descoperi live muzica. Unde? La Palatul Inspayer din Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle