9 moduri subtile prin care să-i arăți unui bărbat că îl placi

Ştim cât este de greu să flirtezi în zilele noastre, mai ales când toată acţiunea pare să se întâmple în mediul virtual, unde totul capătă o cu totul şi cu totul altă valenţă.

9 moduri subtile prin care să-i arăți unui bărbat că îl placi

Bărbaţii au tendinţa de a fi uşor neatenţi atunci când vine vorba de semnalele pe care tu vrei să le transmiţi, iar faptul că îţi atingi părul atunci când vorbeşti cu el a devenit passé.

Dacă într-adevăr vrei să-l faci conştient de faptul că îl placi şi totuşi şi să nu-i spui asta chiar de la prima întâlnire (deşi, te încurajăm să fii cât se poate de directă!) există anumite semnale pe care i le poţi da, desigur, într-un mod subtil. O primă soluţie ar fi să găseşti o modalitate de mijloc între a fi mult prea directă şi indiferentă.

Iată care sunt cele 9 moduri subtile prin care îi poţi atrage atenţia celui pe care îl placi în secret:

1. Spune adio contactului vizual!

Ştim că până acum îl fixai cu privirea atunci când îl vedeai în club, dar acum, iată că o altă variantă de a-i atrage atenţia constă într-o îmbrăţişare sau chiar un sărut de la revedere, asta în cazul în care eşti foarte curajoasă.

Scapă de această barieră cum că ar trebui să aştepţi ceva timp până când să-l săruţi sau să-i atingi mâna. Suntem în 2019 şi iată că lucrurile se întâmplă mult mai repede decât ai crede!

2. Cumpără-i o băutură!

Surprinzător sau nu, se pare că până şi tu, fată fiind, îi poţi face cinste cu o băutură! Nu aştepta mereu ca el să facă primul pas în acest sens, iar data viitoare, când vă întâlniţi, fie că ieşiţi să luaţi masa sau să vă distraţi în club, cumpără-i ceva de băut şi sigur nu vei regreta. Ne poţi mulţumi după!

3. Complimentează-l atunci când îl vezi!

Dacă nouă femeilor ne place atunci când ni se fac anumite complimente, ei bine, şi în cazul bărbaţilor se întâmplă fix la fel. Pentru a reuşi să-l impresionezi de-a dreptul, încearcă să-l compari cu un star de la Hollywood, poate chiar cu preferatul său.

4. Aranjează-i camaşa

Dacă gulerul cămăşii nu stă cum ar trebui, nu te sfii să îl aranjezi chiar tu. Poate fi un semnal excelent pe care să îl dai astfel încât el să înţeleagă că îl placi. Te va crede interesată de el, dar mai ales o persoană atentă la detalii.

5. Stabileşte o glumă între voi

Oricui îi place ca persoana de lângă el să fie deschisă şi să facă glume, aşa că nu ezita să faci asta chiar de faţă cu el. Dacă eşti amuzantă, vei reuşi să ai o legătură mult mai strânsă cu el și îl vei face să se deschidă mult mai mult în faţa ta.

6. Întreabă-l despre lucruri din domeniul său

Nu încerca să-l încurci punându-i întrebări despre fizică cuantică. Mai bine încearcă să descoperi care sunt lucrurile cu care el rezonează, astfel încât să se simtă confortabil atunci când vorbiţi. Se va simţi mult mai în largul lui şi te va aprecia mult mai mult.

7. Fotografiază-te în preajma lui

Ştim că aveţi multe poze împreună, dar ce ar fi dacă le-ai şi posta pe reţelele de socializare şi nu le-ai păstra doar pentru tine? Arătă-le eventualelor competitoare că eşti interesată de el şi că ar cam trebui să stea deoparte. Este o bună metodă de a-i arăta că interesele tale sunt foarte serioase.

8. Dansează cu el

Nu spunem că trebuie să ai zece ani de experiență la capitolul dans pentru a reuşi să dansezi cu el. Fie că vă mişcaţi destul de puţin pe ringul de dans, tot contează. Scoate-l la dans cu prima ocazie în care vă vedeţi şi mai mult ca sigur te va considera interesată de el.

9. Vorbeşte cu el mai mult în privat

Muzica pe fundal poate fi un bun motiv pentru care să iniţiezi o conversaţie cu el. Profită de oricare ocazie în care sunteţi doar voi doi şi vorbeşte cu el. Va aprecia mult mai mult că tu preiei frâiele şi nu-l laşi doar pe el să ducă greul.

Nu spunem că trebuie să-i dai deodată toate aceste semnale, dar foloseşte-le pe acelea cu care te simţi confortabil. Nu a spus nimeni că e uşor, dar cu siguranţă el te va considera o persoană sigură de ceea ce vrea să obţină.

Citește și:
Cele 9 tipuri de abuz verbal pe care nicio femeie nu ar trebui să le tolereze

Text: Iulia Brăslașu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle