6 motive pentru care inca esti singura

Nicio intalnire nu a iesit cum te gandeai, iar tu tot singura esti. Te-ai gandit ca, poate, la tine este problema?

6 motive pentru care inca esti singura

4. Accepti prea usor

Un alt motiv pentru care inca nu ai avut parte de o relatie seriosa este si pentru ca te complaci in situatia in care esti multumita (aparent) cu ceea ce ai pe moment si percepi ideea de relatie' ca pe ceva ce poate fi atins usor.

Incepi si sfarsesti o relatie repede si des, spui da' prea usor, privesti lucrurile superficial si deloc in profunzime. Daca e asa, de ce sa te mai miri? Lucrurile care merita cu adevarat sunt cele mai greu de atins, iar pe barbati chiar ii incanta ideea de hard to get' pentru ca ii provoaca.

5. Iti pierzi interesul repede

Ti s-a pus pata pe noul tip de la birou? Ai reusit sa ai o intalnire cu el, insa dupa ce si el a inceput sa-si arate interesul fata de tine si sa incerce sa te cunoasca mai bine, pur si simplu iti pierzi tu interesul? Daca o sa continui asa, s-ar putea sa ramai singura mult timp.

Mereu ne dorim ceea ce nu putem avea si ne atrag persoanele misterioase. Esti prinsa in propriul joc si vei pierde, cu siguranta. Iar ca sa castigi tot ce trebuie sa faci este sa-ti schimbi acest obicei si sa arati mai putin entuziasm.

6. Insisti acolo unde nu este cazul

Poate ca tu esti genul care isi doreste o relatie serioasa, iar el cel care nu vrea sa se angajeze deloc sentimental. A fost destul de clar in preferinta lui, insa tu continui sa crezi ca il poti schimba. Daca tot insisti acolo unde sunt semne ca nu va fi ceea ce ai tu in minte, vei pierde mult. Foloseste-ti timpul in avantajul tau si nu mai persista intr-o situatie nefavorabila tie, care ar putea chiar sa te demoralizeze.

de Antonia Oprea

Foto: sexy woman pouring tea funny concept – fashion shoot from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle