Rochii de mireasă gratuite în semn de mulțumire pentru cadrele medicale

Pronovias mulțumește asistentelor și cadrelor medicale logodite pentru efortul depus, oferindu-le rochii de mireasă gratuite.

Rochii de mireasă gratuite în semn de mulțumire pentru cadrele medicale

În timp ce marea majoritate dintre noi stăm, ca măsură de protecție împotriva Covid-19, în izolare și, în cel mai bun caz, lucrăm chiar de acasă, cadrele medicale și angajații spitalelor, adeseori dotați necorespunzător, sunt expuși zilnic riscului de infectare. Din fericire, tot mai mulți oameni și, de asemenea, branduri își arată aprecierea.

De exemplu, brand-ul de rochii de mireasă Pronovias. Brandul de origine catalană, ale cărui rochii au fost purtate de Irina Shayk, Pippa Middleton și numeroase alte vedete, și care a dezvoltat recent o linie plus-size cu Ashley Graham, a lansat colecția Heroes' în onoarea viitoarelor mirese care lucrează în spitale, oferindu-le și o rochie gratuită.

Pronovias a lansat prima dată inițiativa #LoveConquersAll în China, la începutul acestui an, când primele cazuri de coronavirus au împovărat sistemul de asistență medicală din Wuhan și nu numai. Acum a extins programul de caritate pentru a include toți angajații dedicați care lucrează în spitale din Marea Britanie, Spania, Italia, Franța, Portugalia, Mexic și Statele Unite. De asemenea, tot personalul medical care lucrează în cantine sau în administrație are dreptul la rochii de mireasă din colecție. Acestea vor fi disponibile în magazinele Pronovias și online până la 31 august 2020.

 

Acțiunea este emoționantă în special într-un moment în care atât de multe mirese sunt nevoite să amâne sau chiar să își anuleze nunțile. Amandine Ohayon, directorul general al Pronovias, a declarat că gestul a fost menit să arate recunoștința companiei față de „eroinele din spitalele din întreaga lume care își riscă propriile vieți pentru a salva viața altora”. „Donarea rochiilor noastre de mireasă către aceste femei minunate este un minim pe care îl putem face pentru a le aduce fericire și bucurie în ziua nunții lor, astfel încât să se simtă bine și frumoase.”

Citește și:
O scurtă istorie a fashion influencerilor

Text: Daria Georgescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion