Operatiunea dulapul cu Alina Eremia

Stilul artistei Alina Eremia este o completare a muzicii ei. Are în garderobă un mix eclectic de piese, unele elegante, altele sporty, pe care le combină cu măiestrie și creativitate.

Alina Eremia ne aștepta în noul ei apartament (în care una dintre încăperi este transformată în dressing), pregătită pentru fotografiile pe care le poți vedea în aceste pagini. Machiajul, coafura și ținuta arătau impecabil! „După ce plecați voi, merg la un eveniment extrem de important!, îmi spune Alina.

Evident că următoarea mea întrebare a fost: „Cum te îmbraci?. „Stilul meu este unul eclectic, ador ținutele elegante, dar și pe cele sporty. În general țin cont de starea mea de spirit, dar și de locul în care merg. Așa că azi, fiind vorba despre o gală, am ales o rochie feminină, din denim alb cu detalii din dantelă și cu un aer young, semnată Cristina Săvulescu.

Ador întotdeauna să mă inspir din ținutele artiștilor, din simplul motiv că aceștia îndrăznesc mai mult ca noi, restul! Alina mi-a mărturisit că ținuta ei preferată pentru seară este formată dintr-o pereche de mom-jeans, un top flashy și un sacou supradimensionat. Cine ar mai purta mom-jeans la o cină sau un cocktail dacă nu o adevărată artistă?

Alinei îi place să facă shopping sub orice formă. „Atunci când cumpăr online, de obicei pun în coș multe piese, iar peste câteva zile le revizuiesc și analizez dacă, într-adevăr, mi-a rămas gândul la toate piesele selectate în primă fază. De obicei renunț la aproape jumătate dintre ele. Asta mă ajută să nu mai cumpăr cantitativ, ci calitativ. M-a bucurat, însă, să aud că atunci când călătorește se plimbă mult și este mereu în căutarea vintage-urilor sau a magazinelor locale.

Designerul momentului, în accepțiunea Alinei, este Demna Gavasalia. „El a acaparat atenția tuturor, inclusiv pe a mea! Ador botinele cu flori pe care le-a creat pentru Balenciaga, am o adevărată obsesie pentru ele. Simt că sunt create pentru mine!

Fashion advice

  • E foarte important să te cunoști pe tine însăți, să-ți conștientizezi atuurile și să le pui în evidență. Nu uita că și personalitatea se manifestă prin vestimentație. Important este să găsești direcția de styling cu care te simți cel mai confortabil. Just be you!

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Flats.
  • Alb/negru sau curcubeu? Curcubeu.Onl
  • ine sau shopping classic? Onli
  • ne.Feminin sau masculin? Feminin.Street
  • style sau couture? Street style.

Citește și:
Operatiunea Dulapul cu Veronica Ferraro

Foto: Cristian Tudose.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion