Operațiunea Dulapul cu Adonis Enache

Adonis Enache, hairstylist și fondatorul Endorphin Lab, are un stil actual, cool, dar comod în același timp. Cu toate că nu recunoaște asta, este una dintre aparițiile fashion ale Bucureștiului.

Adonis Enache este una dintre persoanele pe care le întâlnesc cel mai des la ședințe foto, filmări de videoclipuri sau evenimente mondene. Așadar îi cunosc bine stilul vestimentar, dar și piesele spectaculoase din garderobă. L-am convins, deci, să ne primească pentru câteva ore în apartamentul său cosy&stylish, unde trăiește împreună cu Dante, motanul său adorabil, pentru a-i „cotrobăi” prin dulap.

Primul cuvânt pe care l-a rostit Adonis când l-am întrebat cum își definește stilul, a fost „comod”. Apoi, mi-a mărturisit că și-a schimbat stilul dramatic „atunci când am primit cadou un tricou oversized. Din acel moment am renunțat definitiv la toate piesele mulate!”.

Pentru Adonis, a avea stil este egal cu „a te simți bine în pielea ta. Atitudinea e cea mai importantă.”

Simplitatea, creativitatea și atitutinea sunt trei cuvinte cheie pentru Adonis, mai ales atunci când vorbește despre stil. Piesa de rezistență din garderoba sa este un palton R13 pictat cu graffiti, pe care îl poartă foarte des, fiind o piesă atât de vizibilă, statement.

În schimb, cravata este cel mai incomod accesoriu, în viziunea lui Adonis. Preferă întotdeauna ca ținutele să fie cât mai puțin accesorizate. Chiar și atunci când se gândește la ținutele pentru femei.

La finalul discuției noastre, Adonis îmi mai spune că designerul său preferat este Jacquemus și că, de cele mai multe ori, se ghidează după tendințe: „Nu le pot ignora, deoarece lucrez în domeniul modei, dar de multe ori prefer o ținută comodă în favoarea uneia fashion”.

Fashion advice:

Bazează-te pe atitudine, stilul vine de la sine!

Foto: Christian Tudose

Citește și:
Cum porți tricotajele noului sezon?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion