La 71 de ani, Vera Wang este un adevărat fashion icon, iar aceste imagini sunt dovada

La 71 de ani, celebra creatoare de modă Vera Wang arată fabulos și probabil că și tu te întrebi care este secretul ei.

Vera Wang, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de rochii de mireasă, își surprinde zilnic fanii cu ținutele pe care le poartă în izolare. 

Și cum foarte mulți dintre fanii ei se întreabă care este secretul siluetei ei de invidiat, ea i-a dezvăluit asta unui fan de pe Instagram. „Muncă, somn, un cocktail cu vodka și nu prea mult timp stat la soare”, a spus Vera Wang. Iar dacă te întrebai care este dieta ei, află că și ea mănâncă gogoși sau pizza.

Și totuși, nu ar trebui să ne mire că arată atât de bine, având în vedere că la vârsta de opt ani ea a început patinajul artistic, iar în 1968 a participat la Campionatul American de Patinaj Artistic. 

Vera Wang, care a împlinit 71 de ani pe 27 iunie, a declarat recent pentru Harper’s Bazaar faptul că s-a autoizolat în reședința ei din Miami imediat după Paris Fashion Week alături de colegii ei. „Sunt în formă pentru că stau alături de colegii mei pentru a putea să continuăm să lucrăm și asta mă face să mă antrenez în fiecare zi.”

Vera Wang are și doi copii, Cecilia și Josephine Becker, pe care îi are alături de Arthur P. Becker, cu care a fost căsătorită între anii 1989-2012. 

Cu siguranță te poți inspira și tu din stilul ei, așa că ți-am pregătit o galerie cu unele dintre ținutele purtate de Vera Wang în această perioadă:

Citește și:
Fiica Prințesei Stéphanie Grimaldi de Monaco este designer și lansează o colecție de piese din denim

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion