Fiica Prințesei Stéphanie Grimaldi de Monaco este designer și lansează o colecție de piese din denim

Pauline Ducruet lansează a doua colecție Alter, label ce s-a remarcat prin jachete unisex din denim reciclat.

Născută în 1994 la Monaco, Pauline Ducruet este al doilea copil al prințesei Stéphanie de Monaco, a 16-a în ordinea succesiunii la tronul principatului și nepoata pe linie maternă a celebrei Grace Kelly. Fiind un fan declarat al modei, ea a studiat după terminarea liceului design-ul la institutul Marangoni din Paris, a urmat apoi stagii la Vogue și Louis Vuitton, pentru ca mai târziu să se reîntoarcă la studii obținând într-un final în 2016 și o diploma de la Parsons School of Design. Stilul său personal este unul clasic informal cu accente moderne, un mix de piese în culori puternice cu elemente basic și bijuterii statement, așadar o combinație perfectă a stilurilor familiei sale.

În timpul studiilor sale de la New York i-a venit idea de-a lansa un brand, cu convingerea că poate schimba industria modei într-una sustenabilă, adaptată secolului 21, că poate ajuta societatea să evolueze în ceea ce privește normele de gen și că poate oferi produse frumoase din materiale de bună calitate. Astfel, în 2017 pune bazele brand-ului Alter Designs, o marcă unisex, cu piese care îmbină perfect cut-uri contemporane cu o sensibilitate clasică și un twist tineresc.

Prima sa prezentare s-a desfășurat anul trecut în cadrul săptămânii modei de la Paris unde în primul rând a stat, bineînțeles, familia regală din Monaco. Colecția a fost una formată în întregime din piese din denim reciclat, variind de la jachete și corsete patchwork la paltoane și fuste destructurate.

În colecția de anul acesta Pauline a păstrat jacheta patchwork din denim realizată din cel puțin trei alte jachete vintage și devenită între timp semnătura Alter, dar a plusat și cu piese mătăsoase pe nuanțe de galben, bluemarin, roz pal și alb și jachete biker din piele reciclată.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Text: Daria Georgescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion