Jupiter Production câștigă un premiu important în cadrul Bucharest Fashion Film Festival

Cea de-a patra ediție a Bucharest Fashion Film Festival și-a ales câștigătorii, iar Jupiter Production nu întârzie să impresioneze atât juriul, cât și publicul.

Jupiter Production câștigă un premiu important în cadrul Bucharest Fashion Film Festival

Casa de producție Jupiter Production, cunoscută în spațiul bucureștean ca una dintre cele mai de succes agenții de fotografie și film, cu numeroase proiecte la nivel internațional, a fost premiată în cadrul Bucharest Fashion Film Festival cu premiul Best Local Production.

PECULIAR, fashion film-ul care a atras atenția prin compoziție, tehnică și concept, a fost realizat în regia Ralucăi Mărgescu, alături de Andrei Oana, director of photography, iar styling-ul a fost conturat de Ioana Carp. Dar în loc să descriem noi în cuvinte ce au reușit să producă cei de la Jupiter Production, vă lăsăm să analizați materialul și să trageți propriile concluzii:

CONȚINUT VIDEO ELLE

Bucharest Fashion Film Festival inițiază în fiecare an discuții interactive despre modul în care filmul se îmbină cu moda. Festivalul adună profesioniști locali și internaționali din lumea filmului, a modei și a publicității, aducând în atenția publicului workshop-uri și dezbateri demne de luat în seamă.

Citește și:
Editorial fashion: The Art Of Doing Nothing

Foto & Video: Jupiter Production

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video