Haute Couture Fashion Week – ziua 2

Maurice Munteanu vorbeste despre doua dintre prezentarile din cadrul Haute Couture Fashion Week: Chanel si Giambattista Valli.

Show-ul Chanel Couture Spring 2017, care a avut loc in aceasta dimineata la Paris, surprinde extrem de bine realitatea estetica a momentului, dar si spiritul clasic & chic al acestei case.

Ansamblurile din tweed executate impecabil, aplicatiile din pene de strut, perlele si miile de cristale argintii care innobilau tinutele, readuc in actualitate acel profil feminin impus de Coco Chanel, atat de actual si astazi.

In mod evident, decorul a fost pe masura show-ului – sala enorma, imbracata in oglinzi si florile proaspete, albe, au innobilat acest show, un eveniment asteptat cu interes.

Daca ar trebui sa ma gandesc la o imagine reprezentativa, care sa descrie cel mai coerent show-ul Giambattista Valli, cred ca m-as referi la o gradina de iarna in care cineva asculta Nocturnele lui Chopin.

Rochiile melancolice, feminine, materialele vaporoase si aplicatiile pretioase intregesc acest tablou retro, dar contemporan in egala masura.

Valli este un maniac al detaliilor si reuseste de fiecare data sa le ofere femeilor ceea ce acestea isi doresc cel mai mult.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion