Gala UAD: Viitorul e plin de culoare! (GALERIE FOTO)

La finalul saptamanii trecute, Clujul a fost pentru o zi capitala modei din Romania. Motivul: Gala UAD, eveniment in cadrul caruia absolventii si masteranzii facultatii de moda-design vestimentar si-au prezentat colectiile de final.

27 de colectii, 70 de modele, echipe profesioniste de make-up si hairstyle, un podium lung de 75 de metri, o sceno-tehnica minutios construita, zeci de jurnalisti de moda, bloggeri si influenceri, peste 1.000 de invitați, iata cateva dintre reperele care vorbesc despre evenimentul de moda cel mai asteptat in Cluj: Gala UAD Fashion Design 2017, eveniment ajuns la editia cu numarul 23.

Cu alte cuvinte, prezentarea colectiilor absolventilor Departamentului Modă-Design Vestimentar de la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca. Ce am vazut: colectii indraznete, multa culoare, entuziasm si o exuberanta care pare sa contrazica realitatea vremurilor in care traim (iar asta nu poate decat sa ne bucure!). Desi celor mai multe dintre colectiile prezentate le-a lipsit elementul de purtabilitate si dimensiunea comerciala, ele au compensat prin creativitate, mult umor si un dram de revolta, absolut fireasca la varsta la care experimentul este cuvantul de ordine. Concluzia noastra: cu siguranta veti mai auzi de multi dintre cei care si-au prezentat colectiile pe 1 iulie la Sala Polivalenta din Cluj! Noi le tinem pumnii!

Foto: Emil Costrut (Powered by Q Smile)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion