Filmul Diploma 2020 selectat la Cannes-ul filmelor de fashion, La Jolla Festival

Vești bune din domeniul modei: Filmul Diploma 2020 este selectat în competiția oficială a La Jolla Fashion Film Festival 2021, unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, dedicate filmelor de fashion.

Filmul Diploma 2020 selectat la Cannes-ul filmelor de fashion, La Jolla Festival

În fiecare an, la San Diego, în Statele Unite, are loc cel mai cool festival de filme fashion, numit La Jolla.

Ei bine, vestea care ne bucură pe noi, toți iubitorii de modă, este că datorită unei echipe creative, formată din regizorul Andrei Mândru și Gavrilă Fashion Tellers, Romania este reprezentată și ea cu filmul Diploma 2020. Și mai trebuie să știi că mai puțin de 1% dintre filmele de modă produse anual ajung în această competiție. Anul acesta evenimentul se va desfășura într-un fel atipic, și live și online!

Filmul DIPLOMA 2020 prezintă într-o manieră artistică suprarealistă creațiile noii generații de artiști vestimentari români, absolvenți ai facultăților de modă, care au fost expuși în cadrul expoziției DIPLOMA 2020 la Combinatul Fondului Plastic, în perioada 2-11 octombrie 2020.

Nu ne rămâne decât să îi salutăm și să îi susținem în continuare pe tinerii designeri dar și pe artiștii talentați care au făcut posibilă această nominalizare.

Vezi filmul aici:

DIPLOMA 2020 – FASHION FILM from mindru on Vimeo.

Citește și:

11 piese esențiale pentru garderoba ta de primăvară – vară 2021

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion