ELLE si Band of Creators cred in tinerii designeri

12 designeri si-au prezentat zilele trecute, intr-un decor reprezentat de pagini supradimensionate ale revistei ELLE, colectiile de toamna-iarna 2014–2015 in cadrul evenimentului “Band of Creators believes in print”.

Ingrid Teodosiu, proaspat absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj, a deschis prezentarea de moda cu o colectie feminina, in nuante pastel, cu imprimeuri florale. A fost urmata de Carmen Trif, un designer de asemenea din Cluj, cu o colectie all black, si de Maria Queen Maria, un designer din Bulgaria pasionat de deconstructivism si volume.

Crepe Black Collar a avut drept sursa de inspiratie Razboiul stelelor, prin urmare n-au lipsit accentele argintii, iar Sabina Pop, o alta reprezentanta a Universitatii de Design din Cluj, a combinat argintiul cu negru intr-o colectie sport glam. Aer Wear a completat seria colectiilor cu accente argintii, dar, in cazul ei, aceasta culoare a fost aplicata manual pe tinutele in diverse tonuri de gri.

Anca Nagea, designerul brandului Bipolar, a trecut de la tomboy la feminin, dar a ramas fidela materialelor naturale. 109 s-a inspirat din zodiacul chinezesc si a folosit elemente de cromatica precum rosu, negru sau fuchsia si detalii de broderie ce amintesc de portul chinezesc. Culori puternice a ales si Florentina Giol pentru colectia ei, in care portocaliul sau albastrul electric s-au combinat perfect cu negru sau gri inchis.

Pentru Alina Morar, sezonul rece este sinonim cu negru, insa e imperativ ca detaliile sa fie metalice sau in culori electrice, precum albastru si galben. Traskin a adus pe catwalk o colectie in care suprapunerile, combinatiile de texturi si printurile au alcatuit un mix perfect, iar lookurile au fost completate de accesorii de cap precum turbane sau palarii de fetru.

Prezentarea a fost incheiata de Ioana Ciolacu, designerul care a castigat anul trecut premiul Designer for Tomorrow' in cadrul Berlin Fashion Week si care a terminat de curand un stagiu de un an la Stella McCartney. Colectia Ioanei se numeste Hunters pentru ca a pornit de la ideea ca orice prada poate deveni pradator si invers, iar rolurile se pot schimba intr-o secunda.

Toate colectiile prezentate in cadrul evenimentului Band of Creators believes in print vor fi disponibile la pop-up shop-ul de sambata si duminica, de la Artmark. Tot acolo vor fi prezenti peste 20 de designeri din portofoliul Band of Creators.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion