23 de celebrități în campania Louis Vuitton Prefall 2020

Sophie Turner, Jennifer Connelly, Alicia Vikander, Lea Seydoux dar si Woodkid, Cody Fern sau Jaden Smith se numara printre cele 23 de talente care au pozat, la invitatia lui Nicolas Ghesquiere, pentru colectia Louis Vuitton Prefall 2020 pentru femei.

Imbracati in tinute din colectia Louis Vuitton Prefall 2020, ei au devenit starurile imaginare ale unor nuvele horror sau stiintifico-fantastice, ori capul de afis al unor filme de categorie B.

Imaginile fotografiate de Collier Schorr au fost ilustrate apoi de o echipa de patru artisti, pentru ca rezultatul final sa arate ca posterele retro de film sau copertile de carti din secolul XX.

„Wiliam Peter Blatty, care a scris Exorcistul, ne-a dat drepturile pentru a folosi coperta cartii sale. De aici a inceput totul” – a spus designerul Nicolas Ghesquiere. „E grozav pentru mine sa iau o fictiune si sa o incorporez in designul unei tinute. Si m-am gandit, care ar fi continuarea? Sa folosesc mai departe fictiunea pentru a ilustra ideea de moda.”

In aceasta colectie, care este conceputa ca o „biblioteca purtabila”, fiecare tinuta isi scrie singura capitolul, cu monologuri romantice si dialoguri intre rebeliunea stilistica si maiestria croitoriei traditionale.

Ducand inca si mai departe referintele culturale, Ghesquiere a imprimat pe unul din tricourile colectiei insasi coperta originala a nuvelei-cult Exorcistul.

Cei 23 de artisti care apar in posterele campaniei sunt, in ordinea imaginilor: Lea Seydoux, Sophie Turner, Angelica Ross, Stacy Martin, Kelsey Asbille, Doona Bae, Chloe Grace Moretz, Alicia Vikander, Laura Harrier, Emma Roberts, Zhong Chuxi, Yaya, Noemie Merlant, Deepika Padukone, Woodkid, Rinko Kikuchi, Cody Fern, Jennifer Connelly, Billie Lourd, Jaden Smith, Gugu Mbatha-Raw, Robyn si Samara Weaving.

Citește și:
Virgil Abloh divorțează de streetwear în colecția Louis Vuitton Men fall-winter 2020

Foto: Louis Vuitton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion