10 cele mai cool rochii galbene inspirate din ținuta lui Amal Clooney de la nunta regală

ellede Domnica Margescu

Ți-a plăcut rochia de un galben solar purtată de Amal Clooney, un design al englezoaicei Stella McCartney? Iată selecția noastră de rochii galbene din care te poți inspira pentru următoarea nuntă la care vei fi invitată de onoare!

Amal Clooney a furat inimile tuturor cu ținuta galbenă din cap până în picioare pe care a purtat-o la nunta Ducelui și Ducesei de Sussex. Iată 10 cele mai cool rochii galbene inspirate din ținuta lui Amal Clooney de la nunta regală.

Indiferet dacă ești adepta unui stil clasic sau, dimpotrivă, al unuia avangardist, rochia galbenă, croită impecabil, în tandem cu pălăria elegantă, cu voaletă, nu aveau cum să nu îți placă. Oricare dintre noi s-ar vedea purtând o astfel de ținută fără cusur la orice fel de eveniment.

Dacă am renunța la pălărie, clutch și pantofii cu toc și i-am înlocui cu o pereche de balerini cu vârf ascuțit, rochia creată de Stella McCartney ar fi potrivită și pentru o ținută de zi.

Amal Clooney a ales să poarte extrem de puține accesorii, astfel pălăria ultra grafică a fost la fel de importantă precum rochia. Decolteul rochiei este de asemenea grafic așa că orice colier nu ar fi făcut decât să strice „desenul special al acestei rochii galbene.

Cârcotașii ar putea spune că Amal nu a avut suficientă creativitate în momentul în care a decis să poarte această rochie, că este totul „prea bine pus la punct. Este adevărat că uneori ținutele „prea perfecte în care fiecare element se potrivește de minune cu celălalt pot fi plictisitoare și lipsite de imaginație. Dar în cazul de față, mai ales când știm că este vorba despre o nuntă regală, doamna Clooney a fost foarte inspirată să se prezinte all yellow la Palat!

Așteptăm idei inedite de styling de la tine cu rochii galbene precum cele propuse de noi. Shopping plăcut!

Citește și:
14 trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion