BONPOINT

Cu experienta si acel savoir-faire al unei adevarate case de moda, gratie studioului sau de creatie parizian, Bonpoint propune frumusetea exacta, desavarsita, a lucrurilor facute cu pasiune pentru calitate si cu atentie minutioasa pentru detalii si finisaje.

Cu mai bine de 100 de adrese in 27 de tari,  Bonpoint ramane Casa frantuzeasca de moda pentru copii par excellence, intimitabila in stilul ei echilibrat, universul poetic traversat de umor si magie, delicatetea subtila, vitrinele inspirat decorate si atmosfera calda cu care isi intampina oaspetii in buticurile sale si in cele doua Maisons, una in Saint-Germain-de–Prés, in inima Parisului, si cealalta pe Madison Avenue in New York.

Bonpoint nu a cedat niciodata in fata industrializarii si se mandreste cu o manufactura unica, atenta, pretioasa, care nu dezamageste niciodata. In fiecare an sunt create trei colectii, care combina stilul casei cu tendintele: colectia de primavara-vara, colectia de toamna-iarna si colectia de calatorie si Craciun.

Fiecare dintre cele 300 de modele ale fiecarui sezon este o ilustrare a stilului inimitabil , de atelier de moda parizian, care combina rigoarea proportiilor, materialele atent selectate, imprimeurile exclusive, pasiunea pentru colorit subtil si finisajele impecabile pe care se bazeaza legendarul succes al produselor Bonpoint.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din excellent brands