Skateboard si design interior

Te-a pasionat in adolescenta skateboarding-ul? Copilul/iiubitul/fratele tau schimba placile de skateboard ca pe tricouri si ai balconul plin cu cele vechi, pe care nu ai voie sa le arunci? Uite ce se poate face cu ele!

Skate Study House (SSH) este un concept de design prin care o piesa icon de mobilier este reinventata de un skateboarder. De fapt, doi: Gil Le Bon De Lapointe si Pierre Andre Senizergues, cei doi creativi de la SSH. Miscarile unui skateboarder se schimba constant, in functie de obstacole si de ideile care ii vin pentru a le ocoli. E vorba de anti­cipare si de adaptare la mediul inconjurator. Exact asta se intampla si in design. Iar cand combini cele doua activitati, obtii un mix genial de lifestyle contemporan, arta si sport.

Colectia SSH nu copiaza, ci… admira. Mai pretios spus, omagiaza piesele de mobilier faimoase ale secolului XX. Numele e si el inspirat de cunoscutul proiect dezvoltat in Los Angeles dupa al Doilea Razboi Mondial, Case Study House, unde 50 de case au fost construite si mobilate cu cele mai noi si mai inedite obiecte de design. „Cool” e un cuvant care s-a nascut aici. E si normal, cu o simpla placa de skateboard integrata intr-un design icon, intra brusc in scena sportul, strada si prezentul.

Text: Liana Vasilescu,
Foto: © SKATE STUDY HOUSE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration