Intra in cel mai cool club din lume, Nike+ Training Club

Esti o femeie activa si iti place sa te mentii in forma dar ritmul cotidian nu iti permite sa ajungi la sala sau sa practici sportul in mod regulat? Noi am gasit solutia, un antrenor personal, disponibil 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana si care se muleaza perfect pe nivelul tau de pregatire.

Nike+ Training Club este cea mai noua aplicatie de antrenament pe care Nike a dezvoltat-o pentru ca tu sa te poti antrena oricand ai timp liber si oriunde doresti, chiar si acasa.

Aplicatia este disponibila pe dispozitive cu sistem de operare Android sau IOS. Vino alaturi Elle si Nike in atmosfera cocheta oferita de Le Club pentru a descoperi mai multe despre aplicatia care iti va schimba viata.

Pe 14 mai, te vei antrena alaturi de echipa Elle si personalitati din lumea mondena si vei beneficia de un program special de antrenament condus de trainerii Le Club, iar Nike v-a pregatit cateva surprize.

Pentru a fi una dintre cele 5 cititoare care vor avea sansa de a se antrena alaturi de Echipa ELLE si vedetele recunoscute pentru atitudinea si look-ul lor Nike, Sporty, Spirited, completeaza formularul de concurs cu datele tale si raspunsurile corecte la intrebarile de concurs.

image-ok-1

Le-club

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii si conditiile paginii www.elle.ro

Extras din regulament:

1. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe elle.ro in pagina castigatorilor, dar si telefonic.

2. Nu se acordă contravaloarea premiilor.

3. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org.

4. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulamentului concursului şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.202.2078 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din concursuri