CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 vouchere de 500 lei fiecare, oferite de Marks & Spencer!

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 3 vouchere de 500 lei fiecare, oferite de Marks & Spencer!

CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 vouchere de 500 lei fiecare, oferite de Marks & Spencer!

Sezonul rece este deja aici, iar sarbatorile de iarna pline de magie sunt perioada perfecta din an pentru a iti reinnoi garderoba.

Astfel, Marks & Spencer propune o noua colectie de iarna ce contine piese vestimentare precum paltoane din lana, jachete din blana artificiala si pulovere calduroase, perfecte pentru zilele friguroase, dar si rochii elegante de petrecere pentru un look stylish ce va pune in valoare personalitatea fiecarei femei.

Piesele vestimentare sunt disponibile in nuante placute ce aduc o latura jucausa elegantei, redefinind clasicul. Paleta feminina de culori contrasteaza cu nuantele primare si suprapunerile abstracte, in timp ce imprimeul capata o constructie mai indrazneata.

Intrebare concurs: Care sunt cele sase branduri detinute de Marks & Spencer?

Gasesti raspunsul AICI!

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 14.12.2014

CONCURS INCHEIAT. Castigatorii au fost anuntati aici

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Premiul trebuie revendicat in 60 de zile de la anuntul oficial la adresa [email protected] Premiile nerevendicate vor fi reportate.
In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul, se va efectua o alta extragere. Extragerile se fac cu ajutorul www.random.org.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din concursuri