Sănătatea pielii începe din interior

Nu putem ține timpul în loc, însă cu ajutorul unui supliment alimentar bogat în colagen putem amâna cât mai mult primele semne ale îmbătrânirii.

Sănătatea pielii începe din interior

În ultimii ani, colagenul a devenit unul dintre cele mai cunoscute și mai folosite ingrediente din industria de frumusețe. Lucru, de altfel, deloc surprinzător dacă ne gândim la beneficiile multiple pe care le are asupra pielii. Chiar dacă îl găsești într-o sumedenie de produse destinate uzului extern, de la creme și până la fonduri de ten, suplimentele alimentare sunt cea mai eficientă și mai rapidă metodă prin care poți stimula producția de colagen și crește nivelul acesteia. După cum probabil știi deja, acest ingredient-minune este, de fapt, o proteină produsă în mod natural de organism, care are rolul de a menține elasticitatea pielii și de a susține sănătatea oaselor, articulațiilor, ligamentelor, cartilajelor, nervilor și mușchilor.

După vârsta de 25 de ani, cantitatea de colagen din corp se diminuează, acest lucru având un impact direct asupra pielii, care începe să-și piardă fermitatea, elasticitatea, luminozitatea și să se confrunte cu riduri și linii fine. Scăderea poate fi accelerată și de alți factori, precum fumatul, expunerea la soare sau chiar bagajul genetic. Până la vârsta de 50 de ani, rezervele noastre de colagen se înjumătățesc față de perioada adolescenței. Pentru a le readuce la un nivel optim, avem nevoie de ajutor din exterior, iar acesta se traduce prin administrarea unor suplimente alimentare bogate în colagen. Tocmai de aceea, brand-ul american Nu Skin a dezvoltat Beauty Focus Collagen+, un supliment alimentar sub formă de pudră, ce stimulează producția de colagen și ajută la tratarea semnelor îmbătrânirii.


Pe lângă cantitatea importantă de colagen hidrolizat din compoziția sa (2,5 grame), Beauty Focus Collagen+ este bogat și în extract din ulei de grâu (70 de miligrame) și luteină (5 miligrame), două ingrediente ce ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Extractul din ulei de grâu ajută la hidratarea, calmarea și vindecarea pielii, luptă împotriva radicalilor liberi, susține producția de colagen și are proprietăți antioxidante. Luteina este o substanță din familia carotenoidelor, al cărei rol principal este de a preveni apariția afecțiunilor oculare. De asemenea, aceasta are și proprietăți antioxidante, reducând efectele nocive ale radicalilor liberi asupra pielii.


Spre deosebire de colagenul obișnuit sau sub formă de gelatină, colagenul hidrolizat este mult mai ușor și mai rapid absorbit în organism. Tocmai de aceea, Beauty Focus Collagen+ îți va oferi rezultate vizibile într-un timp scurt. Pe lângă reducerea semnelor îmbătrânirii (riduri, linii fine), suplimentul alimentar de la Nu Skin reușește să îmbunătățească textura și elasticitatea pielii, să ofere o strălucire sporită tenului și să-l hidrateze în profunzime. Aceste beneficii au fost sesizate și în cadrul unui studiu clinic, care a raportat că persoanele care au consumat Beauty Focus Collagen+ au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii. În plus, potrivit cercetării, după 8 săptămâni, ridurile din jurul ochilor s-au redus cu 17,7%.


Beauty Focus Collagen+ este foarte ușor de administrat, tot ce trebuie să faci este să dizolvi conținutul unui plic în 100 de mililitri de apă. Cu o aromă delicioasă de portocală, suplimentul alimentar poate fi consumat în orice moment al zilei, inclusiv la micul dejun sau seara, în locul unei băuturi răcoritoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial