#ELLEInterviu: Mihaela Colțan, asistenta care se tunde în solidaritate cu pacientele sale (VIDEO)

Mihaela Colțan este asistent medical generalist la HOSPICE Casa Speranței, centrul care, de 27 de ani, oferă îngrijire paliativă gratuită persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.

#ELLEInterviu: Mihaela Colțan, asistenta care se tunde în solidaritate cu pacientele sale (VIDEO)

Îngrijirea paliativă, dezvoltată de HOSPICE Casa Speranței, vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților, prin tratamente medicale care să amelioreze durerile fizice, dar se concentrează și pe sprijin social, consiliere psihologică și spirituală. Atât personalul medical, cât și voluntarii, se străduiesc să le ofere adulților și copiilor o viață incluzivă, desfășurând diverse activități care să îi relaxeze și să le aducă zâmbetul pe buze. Având în vedere că sunt o organizație nonprofit, au nevoie de donații care să le susțină munca pe care o depun în fiecare zi, iar aici intervine implicarea ta.

Fii alături de pacienții din HOSPICE Casa Speranței care suferă de o boală incurabilă și redirecționează 3.5% din impozitul datorat statului. Poți completa formularul aici, până pe 15 martie. Trebuie să mai știi că te poți implica și activ, ca voluntar. Așa cum și Mihaela precizează în interviu și punctează foarte bine, „este greu să vezi un om în suferință, dar mai greu este când spui: „Nu pot să te ajut. Mi-e milă de tine, dar nu pot să te ajut.'

CONȚINUT VIDEO ELLE
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video