Spectacolul Versace

Scriu aceste rinduri din New York, a doua zi dupa petrecerea de lansare a colectiei Versace pentru H&M. Sint inca sub mirajul prezentarii de moda la care am asistat si fredonez in minte piesele lui Prince (cu Nicki Minaj, cea de a doua artista care a concertat la eveniment, am facut cunostinta abia aseara).

Spectacolul Versace

A fost, din cite am inteles, cam cel mai de anvergura proiect pe care H&M l-a organizat cu ocazia lansarii vreunei colectii. Fiind vorba si de Donatella Versace – care si-a facut un nume pentru „high fashion and luxury”, prietena intima cu Madonna, Prince si multe alte celebritati prezente la eveniment –, amploarea si fastul evenimentului nu au mirat pe nimeni.

Acum, cind cititi aceste rinduri, ati facut si voi, probabil, cunostinta cu aceasta colectie, o aveti in garderoba sau ati purtat-o deja. Este o colectie vie, foarte colorata, cu piese-statement care te obliga la inventivitate, la asocieri inedite. Iti trebuie putin curaj s-o porti, si poate citeva notiuni de moda pentru „a asorta” cum trebuie produsele, pentru a pune print-urile explozive in evidenta, fara a deranja, fara „a face zgomot” prea mare.

Si nu uitati un sfat (pe care Donatella Versace l-a dat la interviul acordat jurnalistilor prezenti la lansare): orice femeie Versace are machiajul si coafura perfecte si poarta niste tocuri considerabile. Asa aratau si Uma Thurman, Jessica Alba, Helena Christensen, Linda Evangelista, toate prezente la evenimentul de lansare.

Si pentru ca este decembrie, si pentru ca ne pregatim cu entuziasm si nerabdare de petreceri, cadouri (ELLE ti-a pregatit un numar impresionant de idei), impacari, mese in familie, colindatori, nu uita de un alt aspect important: impodobeste-ti casa, curtea, balconul, gradina, fa ca toate lucrurile sa straluceasca frumos in jurul tau (si nu uita de tine)! Macar pentru citeva zile. Sarbatori fericite si pline de stil!

Roxana Voloseniuc REDACTOR SEF

www.roxana-voloseniuc.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle