INTERNET: Top 20 magazine virtuale made in Romania

Pentru pasionatii de shopping online, am facut un inventar al celor mai cool magazine virtuale românesti. Noua ne plac pentru ca sint deschise non-stop, nu sint niciodata aglome­rate, iar noi nu trebuie sa mai caram un evantai de plase.

 

INTERNET: Top 20 magazine virtuale made in Romania

www.shop.sarrieri.ro
In acest paradis virtual al lenjeriei veti gasi atit modelele consacrate I.D. Sarrieri, din mate­riale pretioase ca matasea sau dantela Chantilly, cit si o colectie speciala pentru mirese, I.D. Sarrieri Bridal, sau linia Body Up, cu slipi „invizibili” (fara cusaturi), produse cu imprimeuri colorate si marimi mari (cupe E, F). Nu uitati sa dati click pe sectiunea outlet!

www.coolbazaar.ro
Numele acestui magazin nu este deloc o exagerare: pe rafturile sale se inghesuie tot felul de obiecte cool, de la jucarii si obiecte de design interior, pina la haine si accesorii. Este un loc in care trebuie neaparat sa va opriti daca sinteti in cautarea unui cadou de care sa fiti multumiti 100%, atit voi, cit si cel care il primeste.

www.u-man.ro
Daca va doriti o bicicleta Cruiser Lady
de la Electra si o tinuta sport completa, atunci vizitati urgent www.u-man.ro. Singurul risc este ca s-ar putea sa va comandati si un skateboard asortat…

www.evintage.ro
Daca faceti parte dintre cei pentru care
simbata este optzecista, duminica retro si lunea este desprinsa direct din anii ’70, atunci pesemne ca www.evintage.ro se afla deja printre bookmark-urile din calculatorul vostru. Aici gasiti haine si accesorii retro, vintage si second-hand
de lux, putind alege oricind intre o umbrela de dantela de acum un secol si un sacou Karl Lagerfeld din anii ’80. Nu ocoliti rafturile cu oche­lari de soare si rame de ochelari de vedere!

Citeste continuarea in revista ELLE Decembrie 2009.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle