ELLE NOIEMBRIE 2010 – SUPLIMENT ELLE MAN

Special issue: ARTA & MODA Echipa ELLE ti-a pregatit un numar plin de creativitate, demonstrand ca granitele dintre fotografia de moda si cea de arta, dintre designul vestimentar si pictura sint din ce in ce mai greu de definit.

FASHION MEETS ART – Pentru fiecare editorial de moda din orice revista, sute de alte fotografii au fost date la o parte. Iar dintre cele care raman in paginile revistelor, numai cateva se pastreaza si in memoria extrem de selectiva a publicului. Acele imagini se clasifica drept arta.

EYES WIDE SHUT – Mister, provocare, feminitate… Renunta la orice reguli de stil in favoarea libertatii totale! Un editorial lipsit de prejudecati, semnat Gabi Hirit, care ne acorda in acest numar si un interviu, in care vorbeste despre fotografie, moda, arta, tehnologie si… Photoshop.

ELLE INTERVIU – PATAPIEVICI SI CULIANU: DOI INTELECTUALI INCOMOZI - Pe cit de discret reuseste sa fie in viata sa privata, pe atit de expus este in viata publica – din motive ce tin fie de opiniile sale legate de spatiul politic si social romanesc, fie de ideile sale intelectuale, fie de asocierea cu grupul asa-numitilor „intelectuali ai lui Basescu“. Mihaela Frank a stat de vorba cu Horia-Roman Patapievici despre toate acestea si despre multe altele

 

ELLE NOIEMBRIE 2010 – SUPLIMENT ELLE MAN
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle