Vedetele îi aduc un ultim omagiu lui Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan în “Beverly Hills, 90210”

Actorul Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan în “Beverly Hills, 90210” și Fred Andrews în “Riverdale”, a murit la vârsta de 52 de ani, decesul fiind confirmat de reprezentanții acestuia.

Vedetele îi aduc un ultim omagiu lui Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan în “Beverly Hills, 90210”

Luke Perry a murit la 52 de ani, acesta fiind internat miercuri, 27 februarie, după ce a suferit un atac vascular cerebral. El s-a stins din viață pe 4 martie, vestea fiind confirmată de reprezentații acestuia, precum și de prietenii apropiați.

„A fost înconjurat de copiii săi, Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alți prieteni apropiați. Familia apreciază sprijinul și rugăciunile pentru Luke și cere respectuos intimitate în această perioadă dificilă. Nu vor fi lansate noi detalii în acest moment”, a anunțat reprezentantul acestuia.

Luke Perry a fost cunoscut pentru rolul lui Dylan în Beverly Hills, 90210' și, mai recent, fanii l-au putut urmări în serialul Riverdale', unde a jucat rolul lui Fred Andrews.

Actorii care au lucrat alături de acesta i-au adus un ultim omagiu și au postat pe rețelele sociale mesaje în amintirea lui Luke Perry.

Ian Ziering, colegul lui din Beverly Hills, 90210' a scris pe Twitter: „Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită de frumoasele suflete care au plecat înaintea ta, aşa cum ai făcut-o tu aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă”.

Fosta lui colegă, Christine Elise McCarthy, a transmis și ea un mesaj, postând și o imagine cu actorii din serial. Aceasta a scris: „Cu cea mai mare durere, sunt șocat și devastată să vă spun că Luke a murit. Sunt în continuare în șoc și nu am alte cuvinte să spun decât că el a fost un adevărat gentleman. Tuturor ne va lipsi. Odihnește-te în pace, dragul meu Luke. Timpul tău aici a fost mult prea scurt.”

Molly Ringwald, cea care interpretează rolul fostei sale soții în „Riverdale”, a scris pe Twitter că această veste a șocat-o: „Inima mea este frântă. Îmi vei lipsi atât de mult, Luke Perry. Trimit toată iubirea mea familiei tale.”

Lily Reinhart a transmis și ea un mesaj, fiind la fel de șocată de dispariția actorului alături de care juca în „Riverdale”: „Imi este greu să înțeleg că nu va mai fi lângă noi să ne ofere îmbrățișări și să împartă din înțelepciunea și bunătatea lui cu noi toți. Mă gândesc la copiii lui. Mă rog pentru el să își revină și să găsească pacea în această pierdere devastatoare.”

O altă colegă din „Riverdale” care a transmis un mesaj este Robin Givens: „Inima mea este frântă… Există atât de multe momente speciale în viață pe care nu le apreciem… de exemplu atunci când @madchenamick și-a scos telefonul și a făcut acest selfie amuzant cu noi. Ne gândim că acest râs va rezista sau va exista încă un moment să îi spui unei persoane cât de importantă este pentru tine… Luke Perry a fost unul dintre cele mai blânde și bune suflete pe care lumea asta ni le-a dat… un adevărat dar și sunt profund recunoscătoare și voi prețui pentru totdeauna timpul petrecut împreună… prietenia, discuțiile despre copiii noștri și despre politică și regie și tenis și wrestling. Te iubesc Luke și vei avea întotdeauna un loc special în inima mea. Deja îmi lipsești.”

 

View this post on Instagram

 

My heart is broken ….There are so many special moments in life that we all take for granted …like @madchenamick pulling out her phone and taking this sweet and silly ‘selfie of us all. We assume that the #laughter will last or that theyll be another time to tell someone just how important they are to you ….#lukeperry was of the most kind and gentle souls this world has ever been given …. a true gift and Im deeply grateful and will forever cherish the time we shared …..the friendship , the talks about our kids and politics and directing and tennis and wrestling. I love you Luke and you will always hold a special place in my heart. I miss you already 😢🙏❤️#riverdalefamily #riverdalestrong

A post shared by Robin Givens (@robingivens) on

Marisol Nichols a postat și ea o imagine alături de Luke Perry, spunând însă că nu are cuvinte în aceste momente.

 

View this post on Instagram

 

I dont have any words now. Maybe I will later. 💔

A post shared by Marisol Nichols (@marisolnichols) on

Printre cei care au trimis mesaje emoționante despre Luke Perry se numără și actori care nu l-au întâlnit, însă l-au admirat întotdeauna sau, care au jucat pentru o scurtă perioadă alături de el.

Olivia Munn a vorbit despre pasiunea pe care o avea în trecut pentru actor: „Luke Perry a fost prima mea iubire. Eh, mai mult o obsesie (purtam insigne cu chipul său la școală. Obișnuiam să visez că voi ajunge în LA doar pentru a-l cunoaște. Nu am reușit să fac asta, dar am auzit că a fost o persoană minunată. Mă rog pentru familia și copiii lui… Odihnește-te în dragoste.”

Alți actori care au postat pe Instagram și Twitter despre acesta sunt Selma Blair, Ashley Tisdale, Mayim Bialik.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people