Vedete la lansarea parfumului Burberry BODY in Beverly Hills

Directorul de creatie al Burberry, Christopher Bailey si actrita britanica, Rosie Huntington-Whiteley au participat pe 26 octombrie la o petrecere organizata in cinstea lansarii parfumului Burberry BODY in Beverly Hills.

La evenimentul organizat la magazinul Burberry Beverly Wilshire din Los Angeles au participat peste 400 de invitati printre care diferite personalitati din lumea modei si nu numai precum Kate Bosworth, Sir Patrick Stewart, Serena Williams, Luke Evans, Cat Deeley, Felicity Jones, Alice Eve, Rachel Zoe, Talulah Riley, Jayma Mays, Imogen Poots, Ashley Madekwe, Ben Elliott, Emma Greenwell, Daniel Sharman, William Moseley, Julian Morris, Lydia Hurst, Gabriel Mann, Lily Aldridge, Erin Heatherton, David de Rothschild and Douglas Friedman.

Burberry BODY, cel mai nou si mai senzual parfum feminin lansat de Burberry, a fost dezvaluit oficial publicului din peste 150 de tari in in luna septembrie a acestui an, o lansare la care Burberry a lucrat intens timp de doi ani. Realizata la Londra de catre renumitul fotograf Mario Testino sub directia artistica a lui Christopher Bailey, campania publicitara a parfumului, gandita pentru a transmite cat mai fidel senzualitatea si feminitatea pe care o degaja Burberry BODY, o are in centrul sau pe Rosie Huntington-Whiteley ca prima imagine a lui Burberry BODY, imbracand un superb trench-coat din satin roz si fiind invaluita in parfum.

Evenimentul de miercuri a incheiat somptuos o intreaga saptamana Burberry care a fost dedicata celebrarii brandului in Statele Unite. Astfel ca, pe 24 octombrie, Christopher Bailey a fost gazda unei intalniri la magazinul Burberry din New York la care au participat Lucy Sykes, Shirin Von Wulffen, Helen Schifter, Amanda Ross, Annabel Tollman, Olivia Palermo, Zani Gugelmann, Clarissa Bronfman and Alexandra Lebenthal. Iar pe 25 octombrie, in faimosul magazin Saks Fifth Avenue a avut loc un alt eveniment in centrul caruia s-a aflat inaugurarea unei zone exclusive Burberry London, eveniment care a reunit peste 100 de invitati printre care s-au numarat nume celebre precum Zani Gugelmann, Alice St Claire, Fabiola Beracasa, Annie Churchill, Chelsea Leyland, Anne Huntington, Veronica Beard, Hamish Bowles, Steve Sadove and Ron Frasch.

Intregul univers Burberry se articuleaza pe patru axe principale: Burberry Prorsum reprezentat de colectia de podium, Burberry London fiind colectia de zi/office, Burberry Brit regrupand colectiile casual, jeans, young si Burberry Sport ce reuneste toate colectiile sport ale brandului. 

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people