Trucul ingenios de styling folosit de Kate Middleton și Meghan Markle

Kate Middleton și Meghan Markle au un truc de styling care va fi foarte util și pentru tine.

Trucul ingenios de styling folosit de Kate Middleton și Meghan Markle

Dacă și ție ți se întâmpla ca vântul să îți ridice mereu fusta, Kate Middleton și Meghan Markle au o soluție foarte practică pentru tine.

Cele două Ducese trebuie să respecte un protocol și când vine vorba despre vestimentația lor, lucru deloc neobișnuit. Astfel, acestea trebuie să se asigure că nu au parte de incidente în public și se pare că au găsit modul perfect prin care pot evita un moment Marilyn Monroe.

Myka Meier, expert în etichetă, a declarat că cele două folosesc lenjerie de corp și dresuri cu o energie statică mai mare, pentru ca fustele lor să rămână în poziția dorită.„Poartă des body-uri și lenjerie care măresc energia statică, așa că este dificil ca ceva să se ridice. Dacă ai lenjerie de corp este o tactică bună pe care să o folosești.”

„Dacă nu folosești greutăți sau materiale grele, te asiguri că fusta nu va zbura purtând lenjerie care te ajută să menții materialul pe lângă corp”, a adăugat aceasta.

Regina Elisabeta a II-a are o altă metodă, la fel de practică. Se pare că aceasta are cusute în tivul fustelor și rochiile mici greutăți (asemenea celor folosite pentru draperii).

„Doar adaug câteva greutăți în tivul rochiilor și jachetelor și le ajută să rămână într-o formă frumoasă”, a declarat designerul Stewart Parvin în 2012. El a explicat că face acest lucru și în cazul fustelor din chiffon sau alte materiale ușoare: „cos o greutate de mărimea unui bob de mazăre sau chiar și un lanț.”

Un truc care merită încercat, nu?

Citește și:
Efectul Meghan Markle in moda: similar cu cel al lui Kate Middleton?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people