Surorile Kardashian, date in judecata pentru frauda si inselaciune

Kim, Kourtney si Khloe Kardashian au fost date in judecata de catre un fost investitor al liniei lor de frumusete. Reclamatia are loc la aproape doi ani de cand a fost stabilit procesul major asupra asocierii.

Surorile Kardashian, date in judecata pentru frauda si inselaciune

Cele trei surori sunt date in judecata de catre Hillair Capital Management pentru incalcarea contractului, incalcare a legamantului de buna credinta, tranzactii frauduloase, obligatii fiduciare, frauda, inselaciune, fals in declaratii si blocare de ordin.

Conform documentelor depuse in Los Anegeles, compania Hillair a fost de acord sa investeasca milioane de dolari pentru a le ajuta pe cele trei Kardashian sa scape de procesul inaintat de compania Boldface in iulie 2014 din cauze juridice si financiare. Conditia era ca cele trei sa continue sa promoveze linia lor de distributie. Doar ca acest lucru nu a fost respectat de ambele parti: in timp ce Hillair si-a respectat contractul, Kim, Khloe si Kourtney au sperat in obtinerea unui contract mai avantajos si su incetat orice tip de promovare.

Compania Hillair sustine ca a suferit daune semnificative, iar avocatii acesteia isi doresc un proces cu jurati si inclusiv daune de cel putin 10,170,000 dolari din fondurile investite si pierdute plus valoarea propriului lor interes in linia de frumusete: intre 64 – 180 de milioane de dolari.

Familia Kardashian nu a facut pana acum niciun fel de declaratii oficiale.

Text: Denisa Matei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people