Selena Gomez – cuvinte emotionante pentru comunitatea LGBTQ

Selena Gomez a adresat o scrisoare deschisa comunitatii LGBTQ.

Selena Gomez – cuvinte emotionante pentru comunitatea LGBTQ

Selena Gomez a adresat comunitatii LGBTQ cuvinte emotionante, intr-o scrisoare deschisa. Publicatia Billboard a cerut mai multor celebritati sa scrie „scrisori de dragoste pentru comunitatea LGBTQ”, pentru a marca in acest fel luna Gay Pride.

Asadar, scrisoarea deschisa a Selenei catre comunitatea LGBTQ a fost publicata recent si contine cuvinte emotionante scrise de vedeta.

„Ii ofer recunoastere mamei mele, care m-a crescut intr-un mediu deschis la minte si fara prejudecati. Ea m-a surpins cu ocazia zilei mele de nastere la 16 ani cu o reprezentatie a celei mai frumoase drag queen cantand melodia mea preferata.”

Selena a mai precizat ca, in timpul vietii sale, drepturile LGBTQ au ajuns foarte departe, insa ca mai este multa munca de depus si multe lucruri de indreptat si ca de-abia asteapta sa vina ziua in care o persoana nu este discriminata si judecata pentru sexualitatea sa.

Si Celine Dion este pe lista celebritatilor care au scris „scrisori de dragoste” pentru comunitatea LGBTQ. In textul sau, Celine a declarat ca a crezut intotdeauna ca muzica este o limba care nu are bariere, dar ca la fel este si dragostea.

Poti citi toate scrisorile celebritatilor, inclusiv pe cea a Siei, a Christinei Aguilera sau a lui Britney Spears, pe site-ul billboard.com.

Citeste si:
Selena Gomez dezvaluie despre ce (si cine) este vorba in noua ei melodie, „Bad Liar'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people